«Όταν τον είχα ανάγκη, τον...» - Η αποκάλυψη της Εύης Βατίδου για τη σχέση της με τον Αλέξη Κούγια στο "Πρωινό Σουσού"

«Είναι καλύτερα τα πράγματα, δεν το συζητώ...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Όταν τον είχα ανάγκη, τον...» - Η αποκάλυψη της Εύης Βατίδου για τη σχέση της με τον Αλέξη Κούγια στο

Το γνωστό μοντέλο, Εύη Βατίδου, έχει απασχολήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό τη σφαίρα της δημοσιότητας, λόγω της πολύκροτης υπόθεσης, που είχε με το αυτοκίνητό της και έναν μοτοσικλετιστή (δείτε εδώ τι έχει συμβεί). Την υπόθεση αυτή είχε αναλάβει ο γνωστός ποινικολόγος και δικηγόρος, Αλέξης Κούγιας, με τον οποίο στο παρελθόν έχουν υπάρξει παντρεμένοι. Ωστόσο, από το περιστατικό και έπειτα, υπάρχουν έντονες φημολογίες, πως το πρώην ζευγάρι έχει έρθει πιο κοντά, και είναι σε μία φάση επανασύνδεσης (δείτε εδώ τι απάντησε εκείνη για αυτό).

Σήμερα, Παρασκευή 24 Νοεμβρίου, το μοντέλο παραχώρησε μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, στην εκπομπή "Πρωινό ΣουΣού", που προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Open, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο συμβάν, αλλά και στις σχέσεις της με το δικηγόρο, πρώην σύζυγό της.

Οι δηλώσεις της Εύης Βατίδου

«Όλο αυτό που έψαχνα να βρω, που έλαβα από το περιστατικό, είναι το μήνυμα, ότι η στήριξη της οικογένειας είναι πολύ σημαντική, δηλαδή ότι απέδειξαν ότι οι γονείς, μιλάω για εμένα και τον Αλέξη, ότι είμαστε κοντά ο ένας στον άλλον, στέκεται δίπλα στον άλλον. Όταν τον είχα ανάγκη, τον πήρα τηλέφωνο, και του είπα έλα.

Από την άλλη πλευρά θα βοηθήσω κι εγώ τη μαμά, ανεξαρτήτως τι έχει γίνει. Στη δύσκολή στιγμή απάνω αποδείχτηκε, ότι εμείς οι δύο ως γονείς βοηθήσαμε ο ένας τον άλλον. Και τον ευχαρίστησα κι εγώ. Και αισθάνθηκαν μεγαλύτερη ασφάλεια τα παιδιά μας.

Είμασταν σε πολύ καλό δρόμο, για να ξεπεράσουμε ένα δύσκολο παρελθόν με τον Αλέξη, αλλά πλέον είμαστε σε πολύ καλύτερο δρόμο. Είναι καλύτερα τα πράγματα, δεν το συζητώ. Θα έκανα κι εγώ το ίδιο για εκείνον, δεν το συζητώ», εξομολογήθηκε το γνωστό μοντέλο στην κάμερα της εκπομπής.