«Δεν ξέρω αν θα φάτε και κουφέτα...» - Οι νέες δηλώσεις της Εύης Βατίδου περί επανασύνδεσης με τον Αλέξη Κούγια

«Που και που βλέπω τον βλέπω»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Δεν ξέρω αν θα φάτε και κουφέτα...» - Οι νέες δηλώσεις της Εύης Βατίδου περί επανασύνδεσης με τον Αλέξη Κούγια

Σε γνωστό κοσμικό event βρέθηκε η Εύη Βατίδου το βράδυ της Δευτέρας 21/11, με το πρώην μοντέλο να κάνει δηλώσεις στις κάμερες των εκπομπών που την συνάντησαν. Δεν γινόταν λοιπόν οι δημοσιογράφοι να μην την ρωτήσουν για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια.

Οι δυο τους μπορεί να είχαν ήδη καλές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες ήρθαν πιο κοντά, εξαιτίας του περιστατικού με πρωταγωνίστρια την ίδια και οδηγό μηχανής στην Γλυφάδα.

Το πρώην μοντέλο δέχτηκε επίθεση όταν οδηγός μηχανής της έσπασε τον καθρέφτη και στην συνέχεια τράπηκε σε φυγή (δείτε το βίντεο ντοκουμέντο). Τον ακολούθησε λοιπόν για να δει ποιος είναι και να τον καταγγείλει, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν πέσουν από την μηχανή και να τραυματιστούν, με την γυναίκα συνεπιβάτιδα να οδηγείται στο νοσοκομείο.

Όπως την κατηγορεί ο οδηγός της μηχανής, τους εμβόλισε με το αυτοκίνητό της, ενώ η ίδια αρνείται την κατηγορία (δείτε τις κατηγορίες αναλυτικά). Πλέον το θέμα έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης. Ο Αλέξης Κούγιας ωστόσο, βρέθηκε στο πλευρό της από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Θα δούμε λοιπόν επανασύνδεση Αλέξη Κούγια - Εύης Βατίδου

Αρχικά ωστόσο, ρωτήθηκε περί μαγειρικής. «Φτιάχνω πολύ ωραίο παστίτσιο με έτοιμη μπεσαμπέλ», αποκάλυψε.

Σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή και αν είναι έτοιμη να ερωτευτεί ξανά μετά τον πρόσφατο χωρισμό της (δείτε τον πρώην σύντροφό της), απάντησε: «Δεν μου λείπε ένας έρωτας. Στέκομαι μόνη μου στα πόδια μου. Δεν είμαι γυναίκα που αισθάνομαι άσχημα που δεν έχω σύντροφο».

Σχετικά με τις σχέσεις της σήμερα με τον πρώην σύζυγό της, είπε «Που και που βλέπω τον Αλέξη. Δεν ξέρω αν θα φάτε και κουφέτα επανασύνδεσης. Δεν θέλω δεύτερο γάμο».

Βέβαια, ο ίδιος ο Αλέξης Κούγιας στην εκπομπή Super Κατερίνα είχε απαντήσει ξεκάθαρα στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης.