Συγκινημένη η Φιλαρέτη Κομνηνού με τη γέννηση της εγγονής της - Η ευχή που την έκανε να ''λιώσει'' στο ''Πρωίαν σε είδον τη μεσηβρίαν''

Σε πελάγη ευτυχίας η ηθοποιός!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Συγκινημένη η Φιλαρέτη Κομνηνού με τη γέννηση της εγγονής της - Η ευχή που την έκανε να ''λιώσει'' στο ''Πρωίαν σε είδον τη μεσηβρίαν''

Τα ευχάριστα νέα για την οικογένεια της Φιλαρέτης Κομνηνού ανακοινώθηκαν λίγο νωρίτερα από ότι περίμενε η ηθοποιός, καθώς το πρώτο εγγόνι γεννήθηκε δύο εβδομάδες νωρίτερα από ότι είχαν υπολογίσει οι γιατροί.

Ο λόγος για το παιδί, που έφεραν στη ζωή ο Γιώργος Παπαγεωργίου και η Δανάη Μιχαλάκη (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία της κόρης τους). Έτσι λοιπόν από εδώ και στο εξής η Φιλαρέτη Κομνηνού αποκτάει και τον τίτλο της γιαγιάς.

Μέσα από τη νέα συνέντευξη, που παραχώρησε η ηθοποιός στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον τη Μεσηβρίαν την Παρασκευή (24/11) εξέφρασε τη χαρά της μετά τις ευχές, που δέχτηκε από τον Φώτη Σεργουλόπουλο για το νέο μέλος.

Οι δηλώσεις της Φιλαρέτης Κομνηνού για τη γέννηση της εγγονής της

«Συγχαρητήρια και για το εγγόνι σου! Είναι μεγάλη χαρά αυτό, που νιώθεις. Έρχεται νέο μέλος στην οικογένεια», είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Σας ευχαριστώ πολύ», είπε η Φιλαρέτη Κομνηνού.

Οι πρώτες δηλώσεις του Παπαγεωργίου για τη γέννηση του παιδιού του

Ο ηθοποιός παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσου μιλώντας για την ευτυχία που βιώνει. Παράλληλα απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την στάση του απέναντι στη δημοσιογράφο που βρέθηκε έξω από το μαιευτήριο.

Συγκεκριμένα, ενώ η δημοσιογράφος του ευχόταν για το μωράκι του, εκείνος φαινόταν να την αγνοεί πηγαίνοντας προς άλλη κατεύθυνση και μιλώντας στο τηλέφωνο - δείτε το βίντεο ντοκουμέντο.

«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Ήμουν στον τοκετό, απλά είναι ιδιωτική για εμάς η στιγμή, ότι σας είπαμε ισχύει, δεν θα επεκταθώ. Είναι μια απερίγραπτη χαρά, δεν υπάρχει άλλη. Το συναίσθημα είναι πραγματικά απερίγραπτο. Μην σας πω κάτι άλλο σας παρακαλώ. Είμαστε πολύ κουρασμένοι. Όλα πήγαν πολύ καλά. Χθες πραγματικά δεν άκουσα τίποτα όταν μου μιλήσατε, πραγματικά μιλούσα στο τηλέφωνο. Δηλαδή... ήμουν σε εντελώς άλλη κατάσταση εκείνη τη στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά.