Ξετρελαμένη γιαγιά η Φιλαρέτη Κομνηνού - Η φωτογραφία με την εγγονή της στην αγκαλιά του Παπαγεωργίου στο μαιευτήριο

Γέμισε like και τρυφερά σχόλια για τη νεογέννητη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου η Δανάη Μιχαλάκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Παπαγεωργίου. Στο πλευρό της έκτοτε βρίσκεται ο σύζυγός της, αλλά και οι γονείς τους, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Φιλαρέτη Κομνηνού, η πεθερά της ηθοποιού.

Η ίδια είναι ξετρελαμένη με την εγγονή της (δείτε εδώ τις πρώτες της δηλώσεις), γι' αυτό κάθεται και την χαζεύει όλη μέρα. Μάλιστα, την τραβά συνεχώς φωτογραφίες, δημοσιεύοντας μία από αυτές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, την Πέμπτη 23/11. Η κόρη του γιου της βρισκόταν στην αγκαλιά του εκείνη την ώρα και τα μικρά πατουσάκια της έβγαιναν από την κουβερτούλα με την οποία την είχαν τυλίξει.

Η τρυφερή ανάρτηση της Φιλαρέτης Κομνηνού με τη νεογέννητη εγγονή της

«Στην Αγκαλιά του πατερούλη της!!!Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχές σας», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησης.

Δείτε επίσης: Είναι ίδιος με τον Παπαγεωργίου - Αυτός είναι ο πατέρας του ηθοποιού και πρώην σύζυγός της Φιλαρέτης Κομνηνού

Φιλαρέτη Κομνηνού εγγονή
Instagram / Φιλαρέτη Κομνηνού

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιώργου Παπαγεωργίου για τη γέννηση του παιδιού του

Ο ηθοποιός παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσου μιλώντας για την ευτυχία που βιώνει. Παράλληλα απάντησε στα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για την στάση του απέναντι στη δημοσιογράφο που βρέθηκε έξω από το μαιευτήριο.

Συγκεκριμένα, ενώ η δημοσιογράφος του ευχόταν για το μωράκι του, εκείνος φαινόταν να την αγνοεί πηγαίνοντας προς άλλη κατεύθυνση και μιλώντας στο τηλέφωνο - δείτε το βίντεο ντοκουμέντο.

«Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Ήμουν στον τοκετό, απλά είναι ιδιωτική για εμάς η στιγμή, ότι σας είπαμε ισχύει, δεν θα επεκταθώ. Είναι μια απερίγραπτη χαρά, δεν υπάρχει άλλη. Το συναίσθημα είναι πραγματικά απερίγραπτο. Μην σας πω κάτι άλλο σας παρακαλώ. Είμαστε πολύ κουρασμένοι. Όλα πήγαν πολύ καλά. Χθες πραγματικά δεν άκουσα τίποτα όταν μου μιλήσατε, πραγματικά μιλούσα στο τηλέφωνο. Δηλαδή... ήμουν σε εντελώς άλλη κατάσταση εκείνη τη στιγμή», δήλωσε χαρακτηριστικά.