Αλλάζει ώρα το Mega Καλημέρα - Αυτή είναι η εκπομπή που "κερδίζει" 20 λεπτά

Δείτε τις αλλαγές

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Αλλάζει ώρα το Mega Καλημέρα - Αυτή είναι η εκπομπή που

Σε νέα ώρα θα παρακολουθούμε πλέον την πρωινή εκπομπή του Mega Καλημέρα. Πλέον, από τη Δευτέρα 27/11, θα ξεκινάει στις 8 αντί για τις 7:40, χάνοντας έτσι 20 λόκληρα λέπτα, τα οποία κερδίζει η εκπομπή Κοινωνία ώρα Mega.

Αλλάζει ώρα το Mega Καλημέρα

Σύμφωνα με το ενημερωμένο προγραμμα του καναλιού, η εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρη θα ξεκινάει από την ερχόμενη εβδομάδα στις 5 και θα τελειώνει στις 8 το πρωί. Ωστόσο η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη θα τελειώνει κανονικά στις 10, όπου θα προβάλλεται το Πάμε Δανάη με τη Δανάη Μπάρκα (δείτε εδώ τα νούμερα τηλεθέασης των εκπομπών).

MEGA ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Η αποκάλυψη της Ελεονώρας Μελέτη για τη συμφωνία της Φλορίντας Πετρουτσέλι με το Mega

«Χαίρομαι που έρχεται το Σαββατοκύριακο! Να πούμε κάτι, γιατί κάποιοι συνάδελφοι προφανώς δεν μας παρακολουθούν, εδώ και δύο χρόνια περίπου για να ξέρουν, ότι το Φλοριντάκι μας κάθε Παρασκευή απουσιάζει από την εκπομπή μας.

Αυτή είναι η συμφωνία, που έχει κάνει με τον σταθμό και δεν είναι εκτός εκτάκτως. Τα φιλιά μας σε όλους και στο Φλοριντάκι μας, φυσικά», σημείωσε η παρουσιάστρια και συνέχισαν την κανονική ροή της εκπομπής.

Να υπενθυμίσουμε, πως η δημοσιογράφος, την περυσινή σεζόν είχε αποχωρήσει από την εκπομπή και είχε εξηγήσει, πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με την συνεργασία της με την Ελεονώρα Μελέτη, καθώς είναι οικογενειακές πλέον φίλες και μάλιστα πάνε μαζί και διακοπές. Είχε κάνει την παύση της για να αφιερωθεί στην οικογένεια της, όπως φημολογούνταν (δείτε εδώ τι είχε δηλώσει η ίδια).

Μετά από τη μικρή της απουσία από το τηλεοπτικό τοπίο, εκείνη αποφάσισε να συνεχίσει και να επιστρέψει στην εκπομπή, λίγο πριν από το τέλος της σεζόν (δείτε εδώ τι έγινε με την επιστροφή της), και να εμφανίζεται μέχρι και φέτος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Mega Καλημέρα: «Δεν μιλάς; Κάνε το κορόιδο...» - Η αντίδραση της Ελεονώρας Μελέτη στην σπόντα του Τάκη Χατζή για την έναρξη της εκπομπής

Έξαλλος ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Γιατί το λέτε αυτό, εσείς γιατί ασχολείστε...» - Η αντίδραση του για την παράταση της εκπομπής Κοινωνία ώρα Mega

Χαμός στο πλατό του "Κοινωνία ώρα Mega" με τη φωτογραφία, που προβλήθηκε: Η αμηχανία του Ιορδάνη Χασαπόπουλου

Καινούργιου σε Γραμμέλη: «Ίσως να μη θες να χαλάσεις και όλο αυτό που συμβαίνει με τα κανάλια, αλλά...» - Τα "καρφιά" της παρουσιάστριας στα "παρεάκια" της τηλεόρασης

«Έχουν ανοίξει στόματα και δεν έγινε καμία απολύτως κίνηση...» - "Κόλαφος" η Ελεονώρα Μελέτη στο "Mega Καλημέρα"

«Για όνομα του Θεού, τι είναι αυτά που λέει; Μαζέψτε την!» - Έξαλλη η Μέγκι Ντριο με τη Ραμόνα Βλαντή

Happy Day VS Mega Καλημέρα: Διαφορά 14 μονάδων στα νούμερα τηλεθέασης της Πέμπτης 23/11