«Δεν νιώθω ότι δέχτηκε πόλεμο και απορώ πως το αισθάνεται...» - Το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα για την Ρούλα Κορομηλά

«Οι πιο παραπονεμένοι είναι οι ευνοημένοι»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Δηλώσεις στην εκπομπή Πρωινό Σουσού έκανεο Δημήτρης Παπανώτας το πρωί της Παρασκευής 24/11. Μεταξύ άλλων άφησε τις αιχμές του για την ελληνική τηλεόραση ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στην Ρούλα Κορομήλα.

Πριν απο λίγες μέρες, στην εκπομπή Happy Day είχε σχολιάσει αιχμηρά της δηλώσεις της Ρούλας Κορομηλά στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού (δείτε εδώ). «Όταν ήταν η Ρούλα στο Mega και είχε από πίσω 5 εκδότες, δεν την πείραζε κανένας. Εμείς δεν είχαμε από πίσω 5 εκδότες να μας προστατεύουν. Είναι η λιγότερο "χτυπημένη" από όλους η Ρούλα Κορομηλά. Μας αρέσει να λέμε αχ έχω χτυπηθεί πολύ» (δείτε εδώ τι είπε).

Το σχόλιο του Δημήτρη Παπανώτα για την Ρούλα Κορομηλά

«Στην τηλεόραση βλέπουμε μια πολυφωνία που μου αρέσει. Βλέπουμε και ανθρώπους που δεν έχουν την δυνατότητα και τις γνώσεις και δεν θα ήταν ακριβώς η δουλειά που τους ταιριάζει. Αλλά για να τους διαλέγουν ίσως ξέρουν κάτι καλύτερα...»

«Η Ρούλα Κορομηλά δεν καταλαβαίνω γιατί έχει παράπονο; Για την προσωπική της ζωή συζητήθηκε αλλά όταν εκτίθεσαι και είσαι νούμερο ένα, το περιμένεις. Συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, όχι μόνο στην Ελλάδα. Δεν νιώθω ότι δέχτηκε πόλεμο και απορώ πως το αισθάνεται.»

«Οι πιο παραπονεμένοι είναι οι ευνοημένοι. Πρέπει να προσέχουμε την χρήση της λέξης μπούλινγκ. Την έχουμε κάνει του συρμού. Δεν μπορεί η οποιαδήποτε παρατήρηση μας κάνει κάποιος να την λέμε μπούλινγκ. Το μπούλινγκ είναι μια επίμονη ενοχλητική στάση απέναντι σε κάποιον.»

«Δεν αντέχω άλλο τους νεοεισερχόμενους μεσήλικες. Έχει μια τεράστια καριέρα τεράστια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Τι τον έπιασε και θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική, να γίνει παρουσιαστής, αύριο να ανοίξει μαγαζί με υδραυλικά. Ο καθένας στον τομέα του. Για να τον έχει δίπλα του η Ρούλα μπορεί κάτι να είδε. Αλλά είναι δυνατόν ξαφνικά σε αυτή την ηλικία να είδα ένα ταλέντο μου και να είπα τώρα θα το αναπτύξω;»

Δείτε εδώ το βίντεο: