Το τρυφερό δώρο του Βαγγέλη Σερίφη στην Κατερίνα Στικούδη

Δείτε τι της πήρε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ
NDPPHOTO / ΝΙΚΟΣ ΖΟΤΟΣ

Ένα τρυφερό δώρο έκανε ο Βαγγέλης Σερίφης στην Κατερίνα Στικούδη για την ονομαστική της εορτή που είναι το Σάββατο 25/11. Το μοντέλο έκανε μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στέλνοντας φιλιά στην κάμερα (δείτε εδώ την εκθαμβωτική της εμφάνιση στα MadWalk2023).

Υπενθυμίζουμε ότι το ζευγάρι περιμένει να έρθει στη ζωή το δεύτερο μωράκι του και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η Κατερίνα Στικούδη βρίσκεται Μάλιστα π΄ροσφατα επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με το φύλο του μωρού (δείτε εδώ).

Το τρυφερό δώρο του Βαγγέλη Σερίφη στην Κατερίνα Στικούδη

Όπως φαίνεται λοιπό, και από το InstaStory της, η Κατερίνα Στικοδη βρίκσεται μέσα στο αυτοκίνητο κρατώντας μια μεγάλη ανθοδέσμη με κόκκινα και πορτοκαλί τριαντάφυλλα ενώ πάνω της βλέπουμε και μια καρτα ευχών.

Δείτε εδώ την ανάρτηση:

Η πρώτη επίσημη εμφάνιση τους μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Το ζευγάρι ήταν χαμογελαστό και εμφανώς ευτυχισμένο. Η Κατερίνα Στικούδη για μία ακόμη φορά ήταν εντυπωσιακή με denim outfit και χρυσά στοιχεία στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της (δείτε εδώ τις δηλώσεις της για το φύλο του μωρού).

Στικούδη - Σερίφης

Οι δηλώσεις τους

Την Τετάρτη 11/10 λοιπόν, η κάμερα της εκπομπής Happy Day στον ALPHA, συνάντησε την Κατερίνα Στικούδη και τον Βαγγέλη Σερίφη σε δημόσια έξοδο τους και ο δημοσιογράφος του ρώτησε για το δεύτερο παιδάκι τους.

«Είμαστε καλά και χαρούμενοι με την εγκυμοσύνη μου. Ο Βαγγέλης είναι τρελαμένος που θα γίνει πατέρας για δεύτερη φορά», είπε η τραγουδίστρια με τον σύζυγό της ωστόσο, να μην λέει πολλά.

«Δεν έχω λιγούρες στην εγκυμοσύνη, έχω σε όλη μου τη ζωή», είπε σε άλλο σημείο η εγκυμονούσα.