Θύμα απάτης η Ελένη Πετρουλάκη - «Επικοινωνούσαν μαζί μου γυναίκες για να με...»

«Δυστυχώς, σήμερα υπάρχουν πολλοί εξελιγμένοι και ευφάνταστοι τρόποι εξαπάτησης των πολιτών μέσω Διαδικτύου»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Δύσκολες στιγμές πέρασε η Ελένη Πετρουλάκη όταν πληροφορήθηκε πως έπεσε θύμα απάτης από επιτήδειους στο διαδίκτυο που εκμεταλλεύτηκαν το όνομα της για το συμφέρον τους. Η ίδια το ανακοίνωσε όταν γυναίκες ξεκίνησαν να της στέλνουν μηνύματα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέφερε η Σπυριδούλα Τριάντου στη Secret, άγνωστοι δημιούργησαν ψεύτικο λογαριασμό στα social media και πουλούσαν το νέο πρόγραμμα γυμναστικής που έφτιαξε η αγαπημένη γυμνάστρια της ελληνικής showbiz, για 5 ευρώ.

Η Ελένη Πετρουλάκη πριν κάποιο διάστημα κυκλοφόρησε ένα πρόγραμμα γυμναστικής για τις γυναίκες που χρειάζονται βοήθεια για να αλλάξουν το σώμα τους μετά την εμμηνόπαυση αλλά και για να ανανεώσουν την εμφάνισή τους. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα έγινε γρήγορα γνωστό με αποτέλεσμα να το εκμεταλλευτούν κάποιοι.

Η αποκάλυψη της Ελένης Πετρουλάκη

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω όταν επικοινωνούσαν μαζί μου γυναίκες για να με ευχαριστήσουν για το πρόγραμμα που αγόρασαν με 5 ευρώ στο διαδίκτυο», ανέφερε η Ελένη Πετρουλάκη στη Secret και τη δημοσιογράφο Σπυριδούλα Τριάντου.

«Δυστυχώς, σήμερα υπάρχουν πολλοί εξελιγμένοι και ευφάνταστοι τρόποι εξαπάτησης των πολιτών μέσω Διαδικτύου. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή και καλό είναι να σκέφτεστε δίπλα πριν βάλετε αντικείμενα στο καλάθι αγορών και μεταβείτε στη σελίδα πληρωμής», συνέχισε.

Η Ελένη Πετρουλάκη, μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό, απευθύνθηκε αμέσως στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία με τη σειρά της ενέργησε διαγράφοντας τον ψεύτικο λογαριασμό.

To τελευταίο διάστημα πολλά πρόγραμμα έχουν πέσει θύματα απάτης, όπως υποψήφια Σταρ Ελλάς, αλλά και η Κατερίνα Καινούργιου.

Ελένη Πετρουλάκη

Να σημειώσουμε πως η Ελένη Πετρουλάκη είναι καταξιωμένη γυμνάστρια στον χώρο του Fitness & Wellbeing με αξιοσημείωτη δραστηριότητα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ανάμεσα στις πρωτοπόρες δραστηριότητές της είναι η εισαγωγή της γυμναστικής μέσω της τηλεόρασης, η δημιουργία αλυσίδας εξειδικευμένων γυμναστηρίων, εισάγοντας την Power Yoga στην Ελλάδα, η παραγωγή τηλεοπτικοακουστικού υλικού με πλήρη προγράμματα γυμναστικής και Power Yoga, καθώς και το διαδικτυακό κανάλι ASANA έχουν την υπογραφή της.