«Ήταν πολλά μαζεμένα και...» - Το σχόλιο της Βρισηίδας Ανδριώτου για τον άγριο καβγά του Μαρτίκα με την Πολυκάρπου στο Super Κατερίνα

Η αντίδραση της μπροστά στις κάμερες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ήταν πολλά μαζεμένα και...» - Το σχόλιο της Βρισηίδας Ανδριώτου για τον άγριο καβγά του Μαρτίκα με την Πολυκάρπου στο Super Κατερίνα

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερα έκανε η Βρισηίδα Ανδριώτου, όταν την συνάντησαν σε βραδινή έξοδο της. Το μοντέλο μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για τον άγριο καβγά που ξέσπασε στην εκπομπή Super Κατερίνα ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και την Έλενα Πολυκάρπου.

Ο φαρμακοποιός ήταν έξαλλος, με τον τόνο της φωνής του καθ'όλη την διάρκεια να είναι ανεβασμένος με αφορμή α σατιρικά σχόλια που έγιναν στο Twitter για την ληστεία στο φαρμακείο του, με πολλούς να σχολιάζουν με χιουμοριστικό τρόπο πως ήταν στημένη.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Σπύρος Μαρτίκας σε έξαλλη κατάσταση εξαπέλυσε επίθεση κατά της δημοσιογράφου του αναφέροντας πως έπαιξε το θέμα ενώ γνώριζε πως ήταν ψευδές. Ζωντανά εμφανίστηκε και η ίδια θέλοντας να υπερασπιστεί τον εαυτό της με αποτέλεσμα να γίνει ο κακός χαμός με τα όσα ακούστηκαν στο πλατό.

Η απάντηση της Βρισηίδας για την αντίδραση του Μαρτίκα

«Είχα τηλεοπτικές προτάσεις, τις έχω απορρίψει, μόνο Dancing with the stars θέλω να πάω όταν γίνει. Δεν θέλω να κάνω πάνελ, πρέπει να έχεις γνώσεις δημοσιογράφου. Οι περισσότεροι κάνουν ρεπορτάζ με βάση twitter», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις της η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Ενώ όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό, είπε: «Αυτό να το ρωτήσετε στον Μαρτίκα, εγώ δεν θα ήθελα να ασχοληθώ με αυτό. Ήταν πολλά μαζεμένα και έκανε ένα μπαμ».

Η απάντηση του Μαρτίκα μετά το περιστατικό

Ο ίδιος επέλεξε να μη μιλήσει σε άλλη εκπομπή, πέρα από το Γειά σου στο ΣΚΑΙ, όπου βρέθηκε το Σάββατο 18/11. Ενώ όμως η Μαρία Μπακοδήμου περίμενε πως εκείνος "θα το μάζευε" και θα προσπαθούσε να απολογηθεί ή να ηρεμήσει τα πνεύματα, η κατάσταση πήρε άλλη τροπή.

«Η συμπεριφορά μου ήταν ανάλογη με αυτό που άκουσα. Δεν θέλω να το μαζέψω. Είναι η έμφαση που έδωσε στο να υποτιμήσει το γεγονός. Ένας δημοσιογράφος οφείλει να αναδεικνύει την αλήθεια και να παίρνει πληροφορίες από έγκυρες πηγές. Όταν επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου εκεί, αφήνεις υπονοούμενα και θες να παρακινήσεις την κοινή γνώμη, προβάλεις αυτό σαν θέμα και όχι στις ληστείες στα φαρμακεία... Είναι πολύ σημαντικό να μην μπορείς να πεις αλήθεια και να προσπαθείς να θίξεις έναν άνθρωπο. Αυτό σε καθιστά νούμερο ένα κατίνα!», είπε αρχικά, με την παρουσιάστρια να του επισημαίνει:

«Είναι σεξιστικό! Θα μπορούσες να πεις "δεν είσαι αξιόπιστη"», αλλά αυτό δεν τον σταμάτησε και εκείνος συνέχισε: «Ας ψάξει να διαβάσει τις αλήθειες του twitter για εκείνη από τη στιγμή που θέλει να αναπαράξει ψέματα. Το έκανε με πρόθεση να με θίξει και να υποτιμήσει το γεγονός. Αν μου είχαν μαχαιρώσει την κοπέλα και είχε πάρει άλλη τροπή το θέμα της ληστείας, που νιώθω άσχημα γι' αυτό που προέκυψε και είχα τεράστια αγωνία...».

Τότε στο πλατό αναφέρθηκε: «Η Έλενα αντιμετώπισε προβλήματα με τα παιδιά της στο σχολείο», με την Μαρία Μπακοδήμου να σταματάει το συγκεκριμένο ζήτημα, επικεντρώνοντας την εκπομπή μόνο στα λεγόμενα του πρώην Survivor.

«Έχει αποδείξει πως με ψέματα δημιουργεί εντυπώσεις, για να κάνει νούμερα. Είναι νούμερο ένα κατίνα με μηδενική αξιοπρέπεια δεν συναισθάνθηκε την αγωνία μου και της κοπέλας που έκανε 2 μέρες να συνέθλει. Δεν σεβάστηκε», πρόσθεσε και όταν ρωτήθηκε εάν ήρθαν σε επικοινωνία μετά το περιστατικό, ανέφερε:

«Τι να μιλήσουμε; Τι να πω; Είναι ένα status, μία στάση ζωής. Το ξέσπασμά μου είναι απόλυτα δικαιολογημένο, γιατί και στο παρελθόν έχει ταλαιπωρήσει την αδερφή μου με ψέματα, έχουν έρθει σε αντιπαράθεση στο παρελθόν όταν ήμουν στο Survivor. Είναι επαγγελματίας κατίνα».

«Δεν με αντιπροσωπεύει η συζήτηση αυτή και ο χαρακτηρισμός, ακούω τα επιχειρήματα... αλλά ας κλείσουμε το θέμα εδώ», είπε τότε η παρουσιάστρια χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια.