«Αν έζησε αυτά τα επιπλέον 20 χρόνια ο Τόλης Βοσκόπουλος, τα έζησε γιατί ...» - Η αποκάλυψη για τη ζωή του τραγουδιστή λίγα χρόνια μετά το θάνατο του

«Όμως, ήταν ένας κύριος...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Tereza, ή μάλλον κατά κόσμον Τερέζα, αποτελεί μία από τις πιο γνωστές τραγουδίστριες της δεκατετίας του 90, με τα τραγούδια της να γίνονται διαχρονικά και να ακούγονται μέχρι και σήμερα, όπως "Το κυπελάκι". Σήμερα, Σάββατο 25 Νοεμβρίου, παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου "I love Σουκού", η οποία προβάλλεται από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΑΝΤ1. Και μεταξύ άλλων μίλησε για την επαγγελματική της ζωή και τις γνωριμίες, που έχει κάνει. Παράλληλα, έκανε μία σημαντική αποκάλυψη για τη ζωή του Τόλη Βοσκόπουλο και της Άντζελας Γκερέκου (δείτε εδώ τι είπε πρόσφατα η ηθοποιός για την απώλεια του), ενώ εξιστόρησε μία άγνωστη ιστορία στο κοινό για το τραγούδι της Καλομοίρας "Με παίζεις".

Η αποκάλυψη για τη ζωή του Τόλη Βοσκόπουλου και της Άντζελας Γκερέκου

«Συνεχίζω την πορεία μου και εμφανίζομαι σε ένα μαγαζί κάθε Σάββατο, και όταν λέω "Το κυπελάκι" γίνεται χαμός κυρίως από τα νέα παιδιά. Έχω συν εργαστεί με τη Λίτσα Διαμάντη, την εποχή που εμφανιζόταν με τον Τόλη Βοσκόπουλο», είπε αρχικά για την επαγγελματική της πορεία. «Τον Τόλη, τον γνώρισα σε μία δύσκολη περίοδο στη ζωή του, όταν χώριζε με τη Τζούλια. Όμως, ήταν ένας κύριος. Θαυμάζω και λατρεύω την Άντζελα Γκερέκου. Πιστεύω ότι αν έζησε αυτά τα επιπλέον 20 χρόνια ο Τόλης, τα έζησε γιατί είχε την Άντζελα δίπλα του», αποκάλυψε για τον αείμνηστο τραγουδιστή και τη σύζυγό του, ηθοποιό.

«Μια μέρα ήμασταν στο βενζινάδικο και βάζαμε βενζίνη. Πίσω ήταν η Καλομοίρα και δίπλα μου καθόταν η μητέρα μου. Είχα πει στην Καλομοίρα: θα πας Eurovision θες δεν θες. Μου λέει: ε θα δούμε, δεν ξέρω. Της λέω: Καλομοίρα, παίζεις; Εγώ δεν παίζω. Με κοιτάει η μητέρα μου και μου λέει: δώσε μου ένα στυλό κι ένα χαρτί. Βγαίνω να πληρώσω τη βενζίνη και όταν ξαναμπήκα στο αμάξι μου λέει η μητέρα μου: έγραψα ένα τραγούδι, το "Παίζεις", για την Καλομοίρα. Εκεί κατάλαβα ότι θα είναι μία μεγάλη επιτυχία. Η μητέρα μου πριν φύγει από τη ζωή μου είπε ότι έχει γράψει 2-3 τραγούδια για τη μικρή. Ξέρει η Καλομοίρα ότι ανά πάσα στιγμή έχουμε κάποια τραγούδια για εκείνην», εξιστόρησε για τη δημοφιλή τραγουδίστρια.

«Το να φύγει μία λέξη από ένα τραγούδι, σημαίνει, ότι δεν σε εκφράζει, ίσως εκείνη την εποχή ήθελε να το κάνει αλλά δεν μπόρεσε. Δεν καταλαβαίνω γιατί τώρα και όχι τότε που το ηχογράφησε. Η αλήθεια είναι ότι, εάν εμένα μου παρουσίαζες αυτό το τραγούδι, δεν ξέρω αν θα το έλεγα, ούτε τώρα ούτε και τότε», σημείωσε για την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, να αφαιρέσει τη λέξη "χοντρή" από το τραγούδι Άδωνις.