«Ο Γιώργος...» - Ο Τάσος Τεργιάκης "έσπασε" τη σιωπή του για την συνεργασία του με τον Λιάγκα στο Πρωινό

Η αποκάλυψη για την δύσκολη συνεργασία που είχε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Τάσος Τεργιάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα RealLife και τη δημοσιογράφο Πολυξένη Καραμίχα. Ο επιτυχημένος δημοσιογράφος μίλησε ανοιχτά για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό, ενώ αποκάλυψε και πως στο παρελθόν είχε μια πολύ δύσκολη συνεργασία, η οποία ευτυχώς ολοκληρώθηκε, προχωρόντας μπροστά.

Η συνέντευξη του Τάσου Τεργιάκη για την τηλεόραση

«Είχα πολλές καλές συνεργασίες, όπως με τον Νίκο Ευαγγελάτο, την Ελένη Μενεγάκη, τη Φαίη Σκορδά και τώρα με τον Γιώργο Λιάγκα. Είχα και μια δυσάρεστη συνεργασία αλλά ανήκει στο παρελθόν (δείτε εδώ τι είχε αποκαλύψει αναλυτικά) », ανέφερε αρχικά ο Τάσος Τεργιάκης.

Για να ξεσπάσει στη συνέχεια ο δημοσιογράφος: «Κυρίως με ενοχλεί η γραφίδα εκείνων που ανώνυμα ή ανυπόγραφα θέλουν να με χτυπήσουν. Θα πρέπει να κοιτάξουν την επόμενη δουλειά τους και πώς θα ανέβουν επαγγελματικά, όχι να με πολεμούν χωρίς λόγο. Ο κόσμος μάς κρίνει και ευτυχώς οι εμμονικοί στον χώρο μας είναι λίγοι. Θα συνεχίσω την πορεία μου, χωρίς εκπτώσεις και δημόσιες σχέσεις».

Τάσος Τεργιάκης
NDPPHOTO

Σχετικά με την συνεργασία που έχει εδώ και τρία χρόνια με τον ΑΝΤ1 και τον βλέπουμε καθημερινά στο πλατό του Πρωινό με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα, αποκάλυψε:

«Αρμονική, με διάφορες δοκιμές, αλλά με αλληλοσεβασμό και επαγγελματισμό. Ο Γιώργος βοηθά, δίνει χώρο στους συνεργάτες και στα νέα παιδιά. Από μένα ζητά και ακούει τη γνώμη μου στα θέματα. Πάμε στα 3μιση χρόνια συνεργασίας και αισθάνομαι πως είμαι κομμάτι του ΑΝΤ1 από πολύ παλιά. Ταιριάξαμε απόλυτα με την αισθητική του σταθμού. Η ζεστασιά των στελεχών και των εργαζομένων σε κάνει να θέλεις να μείνεις εδώ για πολύ καιρό».

Δείτε επίσης: «Με βάση τα όσα βλέπαμε...» - Ο Τεργιάκης ξεκαθαρίζει για τις συμπεριφορές της Σπυροπούλου στον Alpha