«Και η Φαίη έφυγε, οπότε καταλαβαίνετε...» - Τα "καρφιά" του Γιώργου Ασημακόπουλου για το Πρωινό

Εκείνος έμεινε μόνο για μερικές ημέρες στο πλατό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Και η Φαίη έφυγε, οπότε καταλαβαίνετε...» - Τα

Δηλώσεις στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών έκανε ο Γιώργος Ασημακόπουλος όταν βρέθηκε σε εκδήλωση για την γυναικεία κακοποίηση. Ο πρώην παίκτης του Survivor και επιχειρηματίας, μίλησε για το ριάλιτι επιβίωσης, ενώ δεν δίστασε να πετάξει τα "καρφί" στο Πρωινό για τις αποχωρήσεις που έχουν γίνει, αφού και ο ίδιος κάποιο "φεγγάρι" συμμετείχε αλλά έφυγε λίγο μετά την πρεμιέρα.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Ασημακόπουλου

«Από ότι ξέρω θα είναι η μισή ομάδα νέοι μαχητές και οι άλλοι που έχουν ξαναπάει. Άρα μισό μισό το βλέπω! Αν το ποσό είναι 8 με 10 χιλιάρικα είναι μεγάλα τα λεφτά. Ποιος θα πρωτοπάει; Ο Τριαντάφυλλος είναι φίλος μου μιλάμε, δεν πιστεύω ότι θα πάει, έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις», είπε αρχικά για το Survivor.

Να σημειώσουμε πως αρκετά πρόσωπα γνωστά στην τηλεόραση έχουν δεχθεί πρόταση και ορισμένα είναι "βόμβα". Εμείς γνωρίζουμε κάποια από αυτά - δείτε εδώ.

Από την άλλη, σχετικά με το Πρωινό του ΑΝΤ1, είπε έπειτα από σχετικά ερώτηση: «Έδωσα τη γραμμή με την αποχώρησή μου από το Πρωινό. Για να φύγουν άλλα δύο άτομα μετά από μένα... και η Φαίη έφυγε, οπότε κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει. Μην κοροϊδυεόμαστε, το καταλαβαίνετε! Δεν υπάρχει κανένα κοινό με τον Γιώργο Λιάγκα! Είχα πάει με όλη την καλή διάθεση! Δεν έκατσε...».

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος και την περίοδο της αποχώρησης του είχε κάνει διάφορες αναρτήσεις σχετικά με την είδηση πως λίγο μετά την πρεμιέρα πήρε την απόφαση να φύγει από την εκπομπή (δείτε εδώ το λόγο).

Όσον αφορά τώρα τις τηλεοπτικές προτάσεις που μπορεί να έχει δεχτεί με σκοπό να επιστρέψει στην τηλεόραση, αποκάλυψε: «Έχω δεχτεί τηλεοπτική πρόταση. Είναι για ένα πρόγραμμα που το ξέρετε. Θα ήθελα να πάω στο J2US με ένα αγαπημένο πρόσωπο, όπως την Ελευθερία Ελευθερίου».