«Είχαμε ξεκινήσει διαδικασίες υιοθεσίας αλλά...» - Συγκινεί η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με την εξομολόγηση για τον Φάνη Μουρατίδη

«Είναι τρομακτικός ο κόσμος όταν έχεις παιδιά»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Είχαμε ξεκινήσει διαδικασίες υιοθεσίας αλλά...» - Συγκινεί η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους με την εξομολόγηση για τον Φάνη Μουρατίδη

Καλεσμένη στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Γειά σου, βρέθηκε σήμερα Κυριακή 26/11 η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η ηθοποιός σε μια συνέντευξη στην Μαρία Μπακοδήμου, μίλησε ανοιχτά για την προσωπική της ζωή, ενώ αποκάλυψε και τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε για πρώτη φορά πως μαζί με τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη είχαν ξεκινήσει διαδικασίες για να υιοθετήσουν ένα παιδάκι, ωστόσο τους σταμάτησε η πανδημία.

Η αποκάλυψη της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους για την υιοθεσία

«Είχαμε ξεκινήσει διαδικασίες για να υιοθετήσουμε ένα παιδί αλλά ήρθε ο κορωνοϊός και κάπου εκεί σταμάτησαν. Τώρα δεν έχω κουράγιο! Αν μου τύχαινε, να βρεθείς με ένα παιδάκι ναι. Αλλά να επιδιώξω κάτι τέτοιο όχι. Μεγάλωσαν τα παιδιά, μεγαλώνω και εγώ και δεν έχω το κουράγιο», αποκάλυψε για πρώτη φορά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Ενώ είπε για την μητρότητα αλλά και τον κόσμο που φέρνει μια μητέρα τα παιδιά της: «Είναι τρομακτικός ο κόσμος όταν έχεις παιδιά. Αλλά νομίζω ότι πάντα ήταν απλά οι γονείς μας φοβόντουσαν άλλα πράγματα. Θυμάμαι τη μαμά μου να μου λέει “πρόσεχε το ένα, πρόσεχε το άλλο”. Ευτυχώς τα παιδιά μου δεν έχουν αντιμετωπίσει μπούλινγκ στο σχολείο. Όταν βγαίνουν τα παιδιά, βγαίνουν στην περιοχή. Δεν τα συνοδεύουμε γιατί θα είναι λίγο περίεργο. Δεν έχουν βγει ακόμη!

Πρέπει να είσαι και λίγο τυχερός σε κάποια πράγματα. Και στη δική μας γενιά γινόντουσαν πράγματα. Υπήρχαν επιθέσεις τότε! Έχουν ευθύνη οι οικογένειες για ό,τι συμβαίνει. Θεωρώ ότι είναι κυρίως το σπίτι. Θέλει πολλή παρακολούθηση, θέλει να είσαι από πάνω. Είναι και θέμα τύχης! Πρέπει να είσαι από πάνω, δεν είναι εύκολο. Γιατί μπορεί να είσαι από πάνω και να σου ξεφύγουν πράγματα».

Δείτε επίσης: «Με φόβιζε σε σχέση με τα παιδιά μας, διότι...» - Η εξομολόγηση του Μουρατίδη για την απόφαση της Παπαχαραλάμπους να καταγγείλει τον Φιλιππίδη

Η εξομολόγηση για τον Φάνη Μουρατίδη

Σε άλλο σημείο η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους εξομολογήθηκε πως σε σχέση με τα παιδιά τους, εκείνη είναι η αυστηρή ενώ ο σύζυγός της πιο χαλαρός.

Μάλιστα αποκάλυψε πως «Στην αρχή δεν ήθελα να συγκατοικήσω με τον Φάνη».