Με μαύρο παλτό και πλεκτό πουλόβερ: Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος βρέθηκαν οικογενειακώς στο Λονδίνο

Family reunion!

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, Τατιάνα Στεφανίδου και ο επίσης δημοσιογράφος, Νίκος Ευαγγελάτος, είναι παντρεμένοι εδώ και 20 χρόνια. Αποτελούν αδιαμφισβήτητα ένα από τα πιο αγαπημένα και λαμπερά ζευγάρια της ελληνικής showbiz.

Και οι δύο είναι πολύ επιτυχημένοι σε αυτό, που κάνουνε και όπως όλα δείχνουν ο ανταγωνισμός του επαγγέλματος, δεν έχει διαραγίσει τη σχέση τους. Παρόλο, τις ποικίλες επαγγελματικές υποχρεώσεις, που απαιτούν και από τους δύο πολύ χρόνο, προσπαθούν και αφιερώνουν χρόνο μεταξύ τους, αλλά και για την οικογένειά τους. Έχουν καταφέρει, κι έχουν φτιάξει μία πολύ όμορφη οικογένεια, με τα δύο τους παιδιά, τη Λυδία και το Νικόλα.

Που και που ξεκλέβουν λίγο χρόνο και βρίσκονται εκτός Αθηνών, εντός συνόρων, όπως έκανε η παρουσιάστρια πρόσφατα (δείτε εδώ που πήγε), είτε κι εκτός, όπως έκαναν αυτές τις μέρες. Οι δύο δημοσιογράφοι και τα παιδιά τους βρέθηκαν για ένα Σαββατοκύριακο στην Αγγλία, όπως έκανε γνωστό εκείνη, μέσα από μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Οικογενειακές διακοπές για την Τατιάνα Στεφανίδου και τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Λονδίνο

Το ζευγάρι βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Αγγλίας, καθώς εκεί σπουδάζει ο γιος τους. Προκειμένου να περάσουν μερικές οικογενειακές στιγμές όλοι μαζί κατέφθασε στο Λονδίνο και η κόρη τους από τη Νέα Υόρκη. Η δημοσιογράφος ανάρτησε μερικές φωτογραφίες από το ταξίδι τους, και έγραψε στη λεζάντα, που τις συνόδευσε: «Family reunion! Τους κάναμε μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά και περιμένουμε τώρα τα Χριστούγεννα!».

Εκείνη από τις φωτογραφίες λόγω του χαμηλού βαρομετρικού φαίνεται να φόραγε ζεστά ρούχα, όπως ένα χοντρό μαύρο παλτό και ένα ριγέ ασπρόμαυρο πλεκτό πουλόβερ. Μπορεί το look της να ήταν απλό, αλλά εκείνη ήταν πολύ εντυπωσιακή.

Φωτογραφίες από την χλιδάτη μονοκατοικία τους

Η Τατιάνα Στεφανίδου - δείτε εδώ την αλλαγή στην εμφάνισή της - και ο Νίκος Ευαγγελάτος, μπορεί να απολαμβάνουν να βρίσκονται στο στούντιο μπροστά από τις κάμερες ενημερώνοντας τον κόσμο για τα διάφορα γεγονότα στη χώρα, ωστόσο δεν υπάρχει τίποτα που να τους ηρεμεί περισσότερο από το σπίτι τους.

Πρόκειται για μία μονοκατοικία με τεράστιο κήπο, όπως και το μπάρμπεκιου που έχουν επιλέξει για τις ηλιόλουστες ημέρες, με το εσωτερικό του να είναι επιβλητικό, καθώς κυριαρχούν έπιπλα vintage αισθητικής σε γήινες αποχρώσεις.

Διαβάστε επίσης: Λύδια Ευαγγελάτου: Καμία σχέση την έφηβη που ήταν - Ολόκληρη γυναίκα με έντονο βάψιμο & λευκό φόρεμα η κόρη της Στεφανίδου

Τατιάνα Στεφανίδου

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος - κήπος

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος - σπίτι

Τατιάνα Στεφανίδου - Νίκος Ευαγγελάτος