Σταμάτησε ολόκληρο το πρόγραμμα στο Έναστρον - Το απίστευτο περιστατικό του Σάκη Ρουβά με θαυμάστρια

Δέχτηκε επίθεση αγάπης

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, Σάκης Ρουβάς, είναι ένας από τους πιο δημοφιλής του χώρου του. Έχει σημειώσει τεράστιες επιτυχίες στην πολύχρονη καλλιτεχνική του πορεία, με δύο από τις πιο ξεχωριστές θα μπορούσαμε να πούμε, πως είναι και οι εμφανίσεις του από το διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, με τα τραγούδια "Shake it" και "This is our night".

Φυσικά, το πόσο καλός και αγαπητός στο κοινό είναι δεν περιμέναμε να το δούμε από τις θέσεις, αλλά και από τις εμφανίσεις του που κατάφερε να σημειώσει στο διαγωνισμό. Στην Ελλάδα από τη δεκαετία του 90 μέχρι και σήμερα καταφέρνει να γεμίζει συναυλιακούς χώρους, αλλά και κάθε νυχτερινό κέντρο, στο οποίο εμφανίζεται.

Δεν είναι λίγες οι φορές, που το όνομά του έχει "φιγουράρει" σε εξώφυλλα περιοδικών και εφημερίδων, εξαιτίας περιστατικών έντονης αγάπης και θαυμασμού, που έχει δεχτεί από φαν του. Κάποτε, μάλιστα, εάν θυμάστε, όταν εμφανιζόταν τύχαινε να του σκίζουν τα πουκάμισα, ώστε θαυμαστές να έχουν κάτι δικό του, όπως ένα κομμάτι από τα ρούχα του εν προκειμένης. Όπως φαίνεται, μετά το περιστατικό, που είχε ο Βασίλης Τερλέγκας, με θαμώνα στο μαγαζί, που τραγουδάει (δείτε εδώ τι συνέβη), ένα ακόμη γεγονός, συνέβη και στον αγαπημένο τραγουδιστή, Σάκη Ρουβά. Ο εν λόγω τραγουδιστής εισέπραξε μία "επίθεση" αγάπης από θαυμάστρια στο κέντρο, που εμφανίζεται με τις "Μέλισσες".

Το περιστατικό του Σάκη Ρουβά με θαυμάστρια

Στην πρεμιέρα της νέας πολυσυζητημένης συνεργασίας του τραγουδιστή με το λατρεμένο συγκρότημα, δέχτηκε μία ιδιαίτερη "επίθεση" αγάπης, από θαυμάστρια. Η νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με το οπτικοακουστικό ντοκουμέντο, φαίνεται να ανεβαίνει στη σκηνή και να γραπώνεται από εκείνον.

Το πρόγραμμα σταμάτησε για λίγο, αφού ο αγαπημένος τραγουδιστής, δεν μπορούσε να συνεχίσει σε αυτή την κατάσταση, ενώ το ζήτημα χρειάστηκε να επιλυθεί με την επέμβαση ανθρώπων της ασφάλειας. Εκείνος, όμως δε δέχτηκε τη βοήθειά τους, και την πήγε πίσω από τη σκηνή πολύ ευγενικά, και συνέχισε κανονικά.