«Ας μας λυπηθεί κάποιος» - Η αντίδραση του Γρηγόρη Γκουντάρα στην αποκάλυψη της Νάνσυς Παραδεισανού

Δεν το περίμενε αυτό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Ας μας λυπηθεί κάποιος» - Η αντίδραση του Γρηγόρη Γκουντάρα στην αποκάλυψη της Νάνσυς Παραδεισανού

Η Νάνσυ Παραδεισανού παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 27/11 στον αέρα. Η δημοσιογράφος μίλησε συγκεκριμένα για το τραγούδι που θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα, με αφορμή τα Χριστούγεννα, σε συνεργασία με τον Μάριο Ψιμόπουλο και πολύ γνωστούς καλλιτέχνες, ανάμεσα στους οποίους βρίσκονται ο Γιώργος Λιβάνης και ο Θοδωρής Φέρρης.

Το κομμάτι αυτό θα έχει τίτλο "Χριστούγεννα με τη Νανσού" και θα θυμίζει εκείνο της Δέσποινας Βανδή που παίζει κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Μόλις, λοιπόν, προβλήθηκαν οι δηλώσεις της, οι δημοσιογράφοι του πλατό έκαναν τα σχόλιά τους, με την Κατερίνα Καινούργιου να φαίνεται ενθουσιασμένη, σε αντίθεση με τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Δείτε επίσης: «Διέκοπτα κάθε 10 λεπτά γιατί έπρεπε να πηγαίνω τουαλέτα, πονούσα, υπέφερα» - Συγκλονίζει η Νάνσυ Παραδεισανού

Η αντίδραση του Γρηγόρη Γκουντάρα στο τραγούδι της Νάνσυς Παραδεισανού

Ο ίδιος έμεινε άφωνος αρχικά, ωστόσο μόλις βρήκε τη φωνή του είπε χαρακτηριστικά: «Ας μας λυπηθεί κάποιος» και ρώτησε με χιούμορ πότε θα κυκλοφορήσει το τραγούδι για να πάει να το αγοράσει.

Οι αποκαλύψεις της δημοσιογράφου για τη χρονιά της συνεργασίας με τη Φαίη Σκορδά

Η Νάνσυ Παραδεισανού παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Βreakfast at star, η οποία προβλήθηκε την Τρίτη (14/11) με τη δημοσιογράφο να μιλάει για όλους και για όλα (δείτε εδώ που θα παρουσίαζε δική της εκπομπή, που ''ναυάγησε'').

Ανάμεσα στα κομμάτια, που προκάλεσαν αίσθηση από την εξομολόγηση της Νάνσυς Παραδεισανού ήταν η χρονιά, που συνεργάστηκε με τη Φαίη Σκορδά με την πρώτη να έχει ακούσει πολλά και διαφορετικά σχόλια.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Παραδεισανού ''έσπασε'' τη σιωπή της τονίζοντας, πως παρά την εμπειρία της στο χώρο όλα αυτά τα χρόνια βρέθηκαν άτομα, που δε δίστασαν να θίξουν τη φιλία της με την Σκορδά, ως ''βύσμα'' για να είναι η Παραδεισανού στο πάνελ της.

«Και στις δύο συνεργασίες (Μενεγάκη - Σκορδά) πραγματικά πέρασα πάρα πολύ καλά. Αυτό που δυσκόλεψε σε εμένα, επειδή έτσι είμαι εγώ ως χαρακτήρας, ήταν με τη Φαίη, γιατί έχω υποστεί πολύ μεγάλο bullying ακούγοντας πίσω από την πλάτη μου, μπροστά μου - από ανθρώπους που δεν ντρέπονταν να το πούνε - ααα έλα μωρέ αυτή είναι φίλη της Φαίης», είπε η Νάνσυ Παραδεισανού.