Με απώλειες στον ΑΝΤ1: «Καλώς ορίσατε στο Ράδιο Αρβύλα, το οποίο είναι αποδεκατισμένο κανονικά» - Η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Με απώλειες στον ΑΝΤ1: «Καλώς ορίσατε στο Ράδιο Αρβύλα, το οποίο είναι αποδεκατισμένο κανονικά» - Η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη

Διαφορετικά ξεκίνησε σήμερα, Δευτέρα 27/11, η εκπομπή του ΑΝΤ1, Ράδιο Αρβύλα, καθώς όπως ανακοίνωσε ο Αντώνης Κανάκης κατά την έναρξη, υπήρξαν σημαντικές απώλειες. Δεν υπήρξε αποχώρηση, ωστόσο δύο από τους συνεργάτες του δεν μπορούσαν να βρίσκονται στο πλατό τους, όπως κάθε φορά.

Ο λόγος για τους δύο κάμεραμαν, οι οποίοι είναι άρρωστοι και παρά την κατάστασή τους επέλεξαν να βγουν στον αέρα και με τη βοήθεια της τεχνολογίας να καθίσουν δίπλα δίπλα και να ανακοινώσουν την ροή των ειδήσεων για απόψε.

Δείτε επίσης: «Παραιτήσου από το Στούντιο 4 και έλα», «Παιδιά, δεν έχει ξαναγίνει αυτό! Δεν θέλω λεφτά...» - Άφωνη η Ζαμπέτογλου με την πρόταση του Κανάκη στον αέρα της ΕΡΤ

Η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη για τις "απώλειες" του Ράδιο Αρβύλα

«Κυρίες και κύριοι σήμερα θα πάρω τον λόγο πρώτα εγώ για να σας εξηγήσω τι γίνεται. Καταρχήν, καλώς ορίσατε στο Ράδιο Αρβύλα, το οποίο είναι αποδεκατισμένο κανονικά. Τα δυο αυτά αγόρια που βλέπετε στις οθόνη σας είναι και οι δυο χάλια, άρρωστοι, άσχετα αν κάνουν ό,τι μπορούν για να μην το δείξουν.

Τους βλέπετε δίπλα δίπλα, αλλά δεν είναι δίπλα δίπλα στην πραγματικότητα. Βρίσκεται ο κάθε ένας στο σπίτι του. Όμως επειδή ξέρετε ότι στο Ράδιο Αρβύλα η τεχνολογία βρίσκεται σε άλλο πλανήτη, έχουμε καταφέρει να τους βάλουμε δίπλα δίπλα», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.

Ράδιο Αρβύλα απουσίες

Το ξεκαθάρισμα για την αντικατάσταση του "Εκατομμυριούχου"

Το βράδυ της Δευτέρας (6/11) έκανε πρεμιέρα το Ράδιο Αρβύλα (δείτε εδώ πως τα πήγε σε τηλεθέαση) κάτι, που σημαίνει, πως η εκπομπή ''Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος'' μεταφέρθηκε στη ζώνη του Σαββατοκύριακου.

Φαίνεται, πως ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ως παρουσιαστής του Εκατομμυριούχου έχει ενοχληθεί με την αλλαγή αυτή (δείτε εδώ τι απάντησε πρόσφατα) με τον Αντώνη Κανάκη να δίνει απάντηση για το ζήτημα αυτό την Τρίτη (7/11).

Ο παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα έκανε γνωστό, πως το Βινύλιο δε θα βγει φέτος στον αέρα και έτσι θα υπάρχει κενή ώρα - ζώνη για τον Εκατομμυριούχο.

«Έχετε απόλυτο δίκιο μας στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα και μας ρωτάτε τι θα γίνει με το Βινύλιο. Εχθές με την πρεμιέρα ξεχάσαμε να διευκρινίσουμε ορισμένα πράγματα. Ξέρετε πόσο πολύ αγαπάμε το Βινύλιο και ξέρουμε πόσο το αγαπάτε κι εσείς, οπότε μη βαράτε! Ακούστε μας πρώτα! Πήραμε την απόφαση να μην το βγάλουμε το Βινύλιο στον αέρα μέχρι τα Χριστούγεννα.

Ο λόγος είναι ο εξής. Το Βινύλιο ξεκίνησε αρχικά με τις εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου, μετά πήγαμε στα πάρτι, μετά στο Youtube, μετά ξεκινήσαμε τα αφιερώματα...

Νιώθουμε ότι ο κύκλος με τα αφιερώματα έχει ολοκληρωθεί και δεν έχουμε στα χέρια μας τη θεματολογία που θα θέλαμε, προτιμήσαμε να μη βγει φέτος, τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα, γιατί θέλουμε να πάμε το Βινύλιο στο επόμενο στάδιο. Ποιο είναι αυτό; Θα δείτε... Για την ώρα δεν θα βγει, οπότε νομίζω την Παρασκευή θα είναι το παιχνίδι Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος», είπε ο Αντώνης Κανάκης.