«Είδα έναν που περπάταγε… τον Καψελάκη» - Η απάντηση του Snik για την συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη

Μιλούσε και γελούσε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Παντού στο διαδίκτυο κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που δείχνει την τυχαία συνάντηση του Στέφανου Κασσελάκη με τον Snik, με τον τράπερ να μην αναγνωρίζει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ρωτώντας τον ποιος είναι και από ποιο κόμμα είναι (δείτε το εδώ).

Σήμερα, Δευτέρα 27/11, απάντησε για το γεγονός αυτό στο κανάλι που έχει δημιουργήσει με τους πιστούς ακόλουθούς του στο Instagram, εξηγώντας πως πραγματικά δεν είχε και δεν έχει καμία ιδέα για ποιον πρόκειται, προφέροντας μάλιστα το επώνυμό του λάθος.

Δείτε επίσης: Υπερπολυτελές με θέα την Ακρόπλη: Αυτό είναι το νέο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη που "κόβει" την ανάσα

Η απάντηση του Snik για την συνάντηση με τον Στέφανο Κασσελάκη

«Ακούστε λίγο… Έχει γίνει φουλ viral που πήγα και είδα έναν που περπάταγε… τον Καψελάκη. Δεν ήξερα ποιος είναι. Εν τέλει είναι κάποιος πολιτικός. Δεν έχω ψηφίσει ποτέ αλήθεια λέω. Δεν τους ξέρω. Κοίτα, αν κάνει καμιά χορηγία στο streamάκι μπορεί να τον μάθουμε», είπε χαρακτηριστικά γελώντας.

Η ηλικία, η καταγωγή και η «γκέι ατζέντα» του «δελφίνου» του ΣΥΡΙΖΑ

Με την εμφάνισή του στα ΜΜΕ τάραξε τα νερά, δηλώνοντας πως θα διεκδικήσει την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, και μετά το αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής φαντάζει πλέον ως το απόλυτο φαβορί. Ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να συστήθηκε «έτσι ξαφνικά» στο ευρύ κοινό, αλλά δηλώνει αποφασισμένος να αλλάξει τις ισορροπίες εντός και εκτός κόμματος, αναγκάζοντας πολλούς να ξανασκεφτούν και την ψήφο τους με αφορμή τη δεύτερη εκλογική αναμέτρηση...

Ποιος είναι ωστόσο ο «δελφίνος» του ΣΥΡΙΖΑ, που ακούστηκε για πρώτη φορά σε... πανελλήνια μετάδοση πριν από περίπου ένα μήνα; Για τους περισσότερους ήταν έκπληξη η ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του, με πρωτότυπο τρόπο και έντονη χρήση των social media, ωστόσο για τους καλά γνωρίζοντες των εσωτερικών της Κουμουνδούρου, το όνομα του ήταν οικείο και... ψιθυριζόταν όλο και πιο έντονα το τελευταίο διάστημα. Ήταν θέμα χρόνου μέχρι να βρεθεί στο προσκήνιο και να μείνει σε αυτό, έχοντας ένα πλούσιο βιογραφικό μέχρι την ενασχόλησή του με την πολιτική σκηνή.

Στέφανος Κασσελάκης βιογραφικό

Ο Στέφανος Κασσελάκης μπορεί να είναι μόλις 35 χρονών, αλλά πρόλαβε να ζήσει οικονομικά σκαμπανεβάσματα για μία ολόκληρη ζωή, την περίοδο της κρίσης. Με σπουδές στις ΗΠΑ, όπου έζησε από τα 14 του με υποτροφία, έλαβε δύο πτυχία: B.Sc. στα χρηματοοικονομικά από το Wharton School of Business και Β.Α. στις διεθνείς επιστήμες από το College of Arts & Sciences. Παράλληλα με τις σπουδές του, ο Στέφανος εργάστηκε εθελοντικά στο επιτελείο του τότε Γερουσιαστή Joe Biden για τις Προεδρικές Εκλογές του 2008, καθώς και στο think tank εξωτερικής πολιτικής “Center for Strategic and International Studies” στη Washington. Ζει μόνιμα στο Μαϊάμι, όπου και υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του Tyler McBeth.

Δείτε επίσης: Είναι γοητευτική, ξανθιά και έχει άλλον ένα γιο επίσης ομοφυλόφιλο - Αυτή είναι η πεθερά του Στέφανου Κασσελάκη

Ως ο πρώτος ανοιχτά γκέι υποψήφιος για προεδρία κόμματος, ήταν αναπόφευκτο ότι θα βρεθεί κι αυτό το θέμα στο τραπέζι. Ενώ σε άλλη περίπτωση θα ήταν ταμπού, ο Στέφανος Κασσελάκης δεν κρύφτηκε ποτέ, ίσα-ίσα δηλώνει ευτυχισμένος τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο πλευρό του συντρόφου του, με τον οποίο γνωρίστηκαν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, και πλέον έχουν αποκτήσει μία σκυλίτσα, ράτσα Πορτογαλικό θαλασσόσκυλο, την Φάρλι. Την ίδια στιγμή δεν έχει κρύψει και την πικρία του, για το γεγονός ότι στην Ελλάδα ακόμα δεν έχει αναγνωριστεί η τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, καθώς αυτή είναι μία προσωπική του επιθυμία με τον αγαπημένο του, έχοντας παραδεχτεί ότι ψάχνουν για παρένθετη μητέρα.

Σύντροφος Κασσελάκη

«Γνώρισα τον Τάιλερ στα 31 μου. Νοσοκόμος στις ΜΕΘ, ξαγρυπνούσε δίπλα στους ασθενείς, ενώ έκανε το διδακτορικό του με το φως της ημέρας. Και όπως είχα δει από τους γονείς μου στα εύκολα και στα δύσκολα, όταν βρίσκεις έναν άνθρωπο καλύτερο από σένα, κάνεις ό,τι μπορείς να τον κρατήσεις, ό,τι και να λένε οι άλλοι», έχει αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης για τον άνθρωπό του, συμπληρώνοντας ως απάντηση για τους επικριτές του: «Δεν έχω γκέι ατζέντα. Έχω ανθρώπινη ατζέντα. Με προτάσεις που τις διαβάσατε πριν από μερικές μέρες, που άλλοι φοβούνται να τις πουν».

Στις εσωκομματικές διαδικασίες σίγουρα δεν είναι πρωτοεμφανιζόμενος, δηλώνοντας πως τον ενέπνευσε η παρουσία του απερχόμενου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ώστε να διεκδικήσει ενεργό ρόλο, και να συνεχίσει το δικό του έργο. «Δεν θα πολιτευόμουν αν δεν υπήρχε ο Αλέξης Τσίπρας», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κασσελάκης, απαντώντας σε σχόλια του κόσμου, για να συμπληρώσει σε διαφορετικό σημείο. «Δεν είμαι εδώ για να αποκαθηλώσω τον Αλέξη, αλλά για να κάνω πράξη όσα δεν έγιναν. Όσα δεν τον άφησαν».

Παρότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει εκφράσει ανοιχτά τη στήριξή του απέναντι σε κάποιον υποψήφιο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι μέσα στον φάκελό του την περασμένη Κυριακή βρισκόταν το όνομά του Στέφανου Κασσελάκη -ανάμεσά τους και ο πατέρας του. Ο Θεόδωρος Κασσελάκης (φωτό δεξιά) εμφανίστηκε συγκινημένος για τον γιο του το βράδυ των εκλογών και σίγουρος ότι την ερχόμενη Κυριακή, θα είναι ακόμα καλύτερα τα αποτελέσματα.