Την έπιανε από τη μέση: Με στενό μαύρο δερμάτινο φόρεμα η Τατιάνα Στεφανίδου δίπλα στον κουστουμάτο Ευαγγελάτο στη βραδινή τους έξοδο στο Λονδίνο

Φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου ταξίδεψαν μέχρι το Λονδίνο το Σαββατοκύριακο που πέρασε, ώστε να περάσουν λίγο χρόνο με τα δύο παιδιά τους, τη Λυδία και τον Νικόλα (δείτε εδώ τις οικογενειακές τους στιγμές και πόσο έχουν μεγαλώσει γιος και κόρη).

Έκαναν τις βόλτες τους, δείπνησαν σε διάφορα εστιατόρια και περιπλανήθηκαν στα στενά της πόλης, τραβώντας πολλές φωτογραφίες. Η παρουσιάστρια, λοιπόν, αποφάσισε σήμερα, Δευτέρα 27/11, να αναρτήσει μερικές από αυτές στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η νυχτερινή έξοδος του Νίκου Ευαγγελάτου με την Τατιάνα Στεφανίδου στο Λονδίνο

Επέλεξε κάποιες από την έξοδό της με τον σύζυγό της, ο οποίος την κρατούσε από τη μέση. Εκείνη έλαμπε δίπλα του με το μαύρο δερμάτινο και κολλητό της φόρεμα, κλέβοντας τις εντυπώσεις!

Τα σχόλια που της κάνει ο παρουσιαστής όταν την βλέπει κοντά φορέματα

Τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί τεράστιο θέμα εξαιτίας των ρούχων που έχει επιλέξει η Δέσποινα Βανδή για τις εμφανίσεις της στο νυχτερινό κέντρο όπου πραγματοποιεί τα live της (δείτε εδώ την πρώτη αντίδρασή της). Με αφορμή, λοιπόν, το γεγονός αυτό, στην εκπομπή του ALPHA, T-Live, σχολιάστηκε το ζήτημα του ηλικιακού ρατσισμού γενικότερα, και στις γυναίκες ειδικότερα.

Τότε, λοιπόν, η Τατιάνα Στεφανίδου άρχισε να ρωτά του συνεργάτες της εάν το φόρεμα που είχε επιλέξει να φορέσει την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου, ήταν αποδεκτό από εκείνους, αποκαλύπτοντας πως αντιδρά ο σύζυγός της, Νίκος Ευαγγελάτος, ανάλογα με τα ρούχα που επιλέγει κάθε φορά για να εμφανιστεί είτε στο πλατό είτε σε κάποια έξοδό της.

«Εγώ τώρα μπορώ να το φοράω αυτό το φόρεμα; Επιτρέπεται;», ρώτησε αρχικά η παρουσιάστρια, με τους συνεργάτες της να της απαντούν: «Όχι, βέβαια».

«Εδώ είναι όλοι άντρες! Ο Αθανασιάδης τι λέει; Είμαι εντάξει; Μου το επιτρέπεις;», συνέχισε η ίδια, με τον συνεργάτη της να απαντά: «Κανονικά δεν επιτρέπεται».

Και η Τατιάνα Στεφανίδου ξέσπασε: «Κανονικά δεν επιτρέπεται φωνάζουν. Μόνο για εμένα απαγορεύεται. Όλοι οι άλλοι μπορούν» και ενώ όλοι γύρω της στην αρχή διαφωνούσαν με το ρούχο της, έπειτα άλλαξαν τροπάριο και συμφώνησαν ακόμη και με την επιλογή της Δέσποινας Βανδή, με την παρουσιάστρια να τους ξεμπροστιάζει:

«Η Δέσποινα σου αρέσει; Πριν άλλα λέγατε! Άλλα λένε πίσω από τις κάμερες και άλλα λένε μπροστά… Διπρόσωποι! Δεν μου λέτε να μην φοράω κοντό γιατί δεν κάνει; Τέτοια δεν λένε παιδιά; Σαν τον Ευαγγελάτο φέρονται! Μην φοράς κοντά και τέτοια! Όχι, δεν μου λέει τέτοια το αγόρι, αλλά άμα ανοίξει κανένα κουμπί το προσέχει αμέσως».