«Μαράκι έφτιαξες τη μυτούλα σου;» - Η επική απάντηση της Ηλιάκη για την πλαστική στο πρόσωπό της (Βίντεο)

Η φωτογραφία με το πρόσωπό της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Μαρία Ηλιάκη κάνει συχνά πυκνά τα γνωστά Q&A μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, που διατηρεί στο instagram απαντώντας σε θέματα σχετικά με την κόρη της, τον σύζυγό της, την τηλεόραση, αλλά και τον εαυτό της.

Αυτή τη φορά το θέμα έμελλε να πάει στα beauty tips, που συχνά μοιράζεται η Μαρία Ηλιάκη με τους διαδικτυακούς της φίλους, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές, που θα δείξει προϊόντα μακιγιάζ, για τα μαλλιά και το σώμα της (δείτε εδώ πως να φορέσετε χειμωνιάτικες φούστες, όπως η Ηλιάκη).

Η ερώτηση λοιπόν αφορούσε στο πρόσωπο της Μαρίας Ηλιάκη και πιο συγκεκριμένα, καθώς μια follower της θεώρησε, πως έχει κάνει πλαστική στη μύτη της και ήθελε σύσταση για το γιατρό. Από τη μεριά της η Ηλιάκη έδειξε τη μύτη της και με χιουμοριστικό τρόπο έκανε γνωστό, πως δεν έχει επέμβει στο σχήμα της μύτης της .

Η απάντηση της Μαρίας Ηλιάκη σε ερώτηση για πλαστική στο πρόσωπό της

Η εξομολόγηση της για το πρόβλημα υγείας της

«Εγώ τη ζωή μου τη χωρίζω σε δύο περιόδους. Πριν ξεκινήσω να προσέχω τη διατροφή μου και μετά. Έχω κάνει όλα αυτά τα επικίνδυνα που κάνουμε όλοι πολλές φορές στη ζωή μας, δηλαδή αυτό που ξεκινάς τη μέρα σου και τρως μόνο φρούτα ή ξεκινάς και είσαι όλη μέρα με μία σαλάτα όταν το κάνεις αυτό ο οργανισμός σου ζητάει και ζητάει και ζητάει.

Πήγαινα σε ένα ζαχαροπλαστείο στη Νέα Σμύρνη και έτρωγα κάθε απόγευμα μία πάστα κουνελάκι. Στην πενταετία, 35 με 40, κατάλαβα ότι κάτι γίνεται, γιατί πήγαινα στο ψυγείο και έψαχνα απεγνωσμένα να φάω γλυκά – αλμυρά και λέω "κάτι κάνω λάθος". Τόσες δίαιτες, τόσες διατροφές. Ξεκίνησα να το ψάχνω και πήγα και σε ειδικούς για να μπω σε ένα πρόγραμμα. Διαπίστωσα πως είχα μία μεταβολική διαταραχή που λέγεται διαχείριση σακχάρου και δεν μπορούσε ο οργανισμός μου να μπει σε ένα πολύ συγκεκριμένο πρόγραμμα για να υπακούσει.

Τα τελευταία 8 χρόνια, ωστόσο, έχει κόψει εντελώς τη ζάχαρη, ενώ προσέχει πολύ παραπάνω τώρα που είναι μαμά :«Όταν μπήκα σε αυτό το πρόγραμμα διατροφής και άλλαξα λίγο τη ζωή μου, τότε κατάλαβα τι έκανα. Κάνω μία διατροφή μεσογειακή, τρώω από όλα, έξι γεύματα τη μέρα περίπου. Παλιά πήγαινα για φαγητό το βράδυ, ενώ δεν είχα φάει όλη μέρα, και με το που θα έτρωγα κάτι κοιμόμουνα. Μου χαλούσε όλη μου την καθημερινότητα», είχε πει η Ηλιάκη στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας.

Δείτε επίσης: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα - Παντρεύεται η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης