«Δε φοράω ούτε άρωμα, ούτε αποσμητικό!» - Πρωτοφανής αποκάλυψη από την Χριστίνα Μπόμπα

Οι γιορτές, το υπό κατασκευή σπίτι της και ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Χριστίνα Μπόμπα από τότε που επέστρεψε ξανά στα social media αναρτά καθημερινά περιεχόμενο σε αυτά και ιδιαίτερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ο οποίος μετρά χιλιάδες ακόλουθους. Κάτι που την έχει "δέσει" με το κοινό της είναι το γεγονός πως δεν διστάζει να μιλήσει για την προσωπική της ζωή ανοιχτά, κάτι που έκανε και τις προάλλες μέσα από ένα Q & A στο προφίλ της.

Απάντησε για τον τρόπο που αντιμετωπίζει τις αγχώδεις περιόδους κάθε φορά, για το μέρος που θα περάσει τις γιορτές με την οικογένειά της, για την ανακαίνιση του σπιτιού της στην Αθήνα, η οποία δεν έχει τελειώσει ακόμα, ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά μία συνήθεια που έχει. Μάλιστα, έκανε και την αναφορά της στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η σπάνια αποκάλυψη της Χριστίνας Μπόμπα για την προσωπική της ζωή

Αρχικά, λοιπόν, εξήγησε πως κάθε φορά που το άγχος την "καταπίνει", ξεσπά μιλώντας στους δικούς της ανθρώπους, αλλά και στον ψυχαναλυτή της για όσα έχει στο μυαλό της και της προκαλούν στρες.

Μπόμπα άγχος

Έπειτα, δήλωσε πως τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά θα τα περάσει μαζί με τον σύζυγο και τα παιδιά της εκτός Αθηνών, καθώς δεν έχουν σπίτι για να μείνουν.

Μπόμπα γιορτές

Και με αφορμή το γεγονός αυτό, εξήγησε πως οι εργασίες σε αυτό δεν έχουν τελειώσει ακόμα, αλλά δεν σταματά να ελπίζει πως με το που μπει η καινούρια χρονιά θα μπορεί να εγκατασταθεί ξανά στην μονοκατοικία της (δείτε εδώ σε τι κατάσταση βρίσκεται τώρα).

Μπόμπα σπίτι

Σε κοπλιμέντο που δέχθηκε για την εμφάνισή της, δεν δίστασε να ευχαριστήσει τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος την κατέταξε στις πιο όμορφες Ελληνίδες (δείτε εδώ μαζί με ποιες άλλες).

Μπόμπα Βασάλος

Και τέλος, σε ερώτηση για το άρωμα που φοράει, δήλωσε πως δεν συνηθίζει να φοράει κανένα, ενώ επιλέγει να μην φορά ούτε αποσμητικό στην καθημερινότητά της.

Μπόμπα αποσμητικό