Σταματίνα Τσιμτσιλή για Μαίρη Συνατσάκη: «Όταν υποστηρίζεις το political correct, ακούγεται λίγο περίεργο να προσβάλλεις μια γυναίκα για...»

Τα σχόλια του Happy Day μετά την νέα ανάρτηση "καρφί" της Ζήνας Κουτσελίνη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή για Μαίρη Συνατσάκη: «Όταν υποστηρίζεις το political correct, ακούγεται λίγο περίεργο να προσβάλλεις μια γυναίκα για...»

Σήμερα Τετάρτη 29/11 στην εκπομπή Happy Day σχολίασαν την κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Μαίρη Συνατσάκη και την Ζήνα Κουτσελίνη, μετά την καταγγελία της παρουσιάστριας, πως έβρισε την κόρη της. Η κόντρα αυτή λοιπόν ακόμα και μετά την απάντηση της επιχειρηματία, φαίνεται πως συνεχίζεται.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Αλήθειες με την Ζήνα, έκανε μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, στην οποία ξεμπρόστιασε για δεύτερη φορά την μελαχρινή πρώην παρουσιάστρια.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε απόσπασμα από την τότε εκπομπή που είχε μιλήσει για την κόρη της, όταν την σχολίασε με χιουμοριστικό τρόπο για τις επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπό της.

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την Μαίρη Συνατσάκη

Στο Happy Day προσπάθησαν να συζητήσουν και να δουν το όλο γεγονός από αντικειμενική πλευρά, ωστόσο δεν γινόταν να περάσει ασχολίαστο το γεγονός πως είναι περίεργο μια γυναίκα που τώρα υποστηρίζει το political correct και του αδύναμους, να είχε προσβάλει μια γυναίκα για τις πλαστικές της.

«Είναι αρκετά άκομψο γιατί όταν είσαι μια γυναίκα που έχεις αποδείξει έμπρακτα ότι έχει ενσυναίσθηση, ότι τάσσεσαι υπέρ των αδυνάτων... δεν θα ξεχάσω ότι ήταν η πρώτη που στάθηκε στο πλευρό της Ιωάννας Τούνη όταν κυκλοφόρησε το βίντεο που είχε χρησιμοποιήσει ένας πρώην σύντροφός της με προσωπικές στιγμές, και μπήκε μπροστά πρώτη. Και σε άλλα τέτοια θέματα. Όταν είσαι ένα κορίτσι που υποστηρίζεις το political correct, το πολιτικός ορθό, τάσσεσαι υπέρ των αδυνάτων, των μειοψηφιών, ακούγεται λίγο περίεργο να προσβάλλεις μια γυναίκα για τις πλαστικές επειδή επέλεξε να κάνει μια επέμβαση. Θα επαναλάβω ότι όσοι είμαστε εδώ στο τραπέζι και ακόμα στον αέρα 10 - 20 χρόνια μετά, δεν θα το σχολίαζα και δεν θα το φίλτραρα, στα 10 χρόνια, στα 20, στα 30, στα 40. Ανάλογα τις εμπειρίες, την μητρότητα, την εποχή, την κατάσταση», είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή.