«Πιστεύω ότι δεν έπρεπε να παρεξηγηθεί...» - Η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του Θεοχάρη Ιωαννίδη για τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα

«Δεν είχε ίχνος έπαρσης»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Πιστεύω ότι δεν έπρεπε να παρεξηγηθεί...» - Η πρώτη δημόσια τοποθέτηση του Θεοχάρη Ιωαννίδη για τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα

Για πρώτη φορά, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, μέσα από το Night Out, το βράδυ της Τρίτης 28/11, τοποθετήθηκε δημόσια σχετικά με τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα που είχε κάνει μέσα από την ίδια εκπομπή, σχετικά με το ότι θα μπορούσε να παρουσιάσει μια εκπομπή στην τηλεόραση.

«Φίλε μου πιστεύω τόσο πολύ στον εαυτό μου και έχω δουλέψει τόσο πολύ με τον εαυτό μου, που οποιαδήποτε πρόκληση κι να είναι αυτή είμαι απόλυτα βέβαιος πως μπορώ να τη φέρω εις πέρας στον καλύτερο δυνατό βαθμό. Και αυτό το λέω πραγματικά κρατώντας την μπάλα χαμηλά, για να μιλήσω με ποδοσφαιρικούς όρους. Και να σου πω και κάτι, είναι πολύ ωραίο να ευχαριστείς ανθρώπους, γιατί σαφέστατα για να προοδεύσεις χρειάζεσαι τη βοήθεια και τις πόρτες να ανοίξουν από κάποιους άλλους. Αλλά νομίζω ότι αυτός ο οποίος πρέπει να ευχαριστήσω περισσότερο είναι τον εαυτό μου», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων το μοντέλο (δείτε εδώ τη δήλωση του Θεοχάρη Ιωαννίδη, μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε).

Η δημόσια τοποθέτηση του Θεοχάρη Ιωαννίδη για τις δηλώσεις του Γιώργου Καράβα

Με αφορμή λοιπόν, την ερώτηση που έκανε στον καλεσμένο του Κώστα Τσουρό, ο παρουσιαστής εξέφρασε την γνώμη του, μέσα από την εκπομπή του, προκειμένου ξακαθαρίσει το ζήτημα, μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε (δείτε εδώ το σχόλιο της Σταματίνς Τσιμτσιλή).

«Να πω τη δική μου μεριά; Δεν την έχω πει ποτέ. Ο Γιώργος Καράβας δεν είχε ίχνος έπαρσης, ήταν μια ερώτηση που έγινε σε μια φάση που ήμασταν πολύ χαλαρά. Απάντησε με ειλικρίνεια, αισθάνομαι. Πραγματικά στο λέω και το τονίζω, εγώ τον θαύμασα που εξέφρασε ένας άνθρωπος την επιθυμία του, το όνειρό του και είχε την αυτοπεποίθηση να το πει ανοιχτά και δημόσια. Πιστεύω ότι δεν έπρεπε να παρεξηγηθεί» ανέφερε σχετικά με το θέμα ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Η απάντηση του Γιώργου Καράβα μετά τον χαμό στα social media

«Αγαπημένοι μου,

Έχω εκπλαγεί δυσάρεστα με τον σχολιασμό που λαμβάνει χώρα από το πρωί. Με πολλή μεγάλη χαρά ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση του αγαπημένου Θεοχάρη να συμμετάσχω στην εκπομπή του. Κάναμε μια όμορφη συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης, γελάσαμε και τα είπαμε σαν φίλοι. Με ειλικρίνεια και αγάπη. Ξεβρακωθήκαμε κιόλας.

Το μόνο που εξέφρασα είναι η ανάγκη μου να προχωρήσω παρακάτω και να δοκιμαστώ σε καινούργια πράγματα, να έρθω αντιμέτωπος με προκλήσεις καινούργιες, επιτυχίες και αποτυχίες. Δεν μαθαίνει άλλωστε κανείς αλλιώς.

Είμαι πολύ ευγνώμων που βρίσκομαι και δουλεύω σε αυτόν τον χώρο τρία χρόνια. Πέρα από αυτά που έχω μάθει για την δουλειά την ίδια, έχω μάθει πολλά για τον εαυτό μου. Εξού και είπα ότι αγαπώ τους ανθρώπους και έχω καταλήξει πως θέλω να τους κάνω να γελούν και να περνούν όμορφα. Μακάρι να τα καταφέρω. Η τηλεόραση είναι ένα κατεξοχήν ένα μέσο ευκαιριών και χαράς.

Αν το να εκφράσει κάποιος μία επιθυμία, ένα όνειρο και την πίστη στον εαυτό του θεωρείται υβριστική αλαζονεία, ώστε αυτό να επισύρει μια τέτοια επίθεση στο πρόσωπό του, τότε αλήθεια λυπάμαι.

Υ.Γ On a serious note, η σύνδεση των λεγόμενων μου με οποιαδήποτε επαγγελματική εξέλιξη αγαπημένων πρώην συνεργατών, είναι τουλάχιστον άστοχη, καθώς αυτή μαγνητοσκοπήθηκε στις 30/3.

Anyhoo, κανείς και τίποτα δεν πρέπει να μας ρίχνει και να μας τρώει την αγάπη και τον ενθουσιασμό, για τη δουλειά, το καινούργιο και τη ζωή.

Προχωράμε! Love you all!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καράβας.

undefined

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιώργος Καράβας: «Εσείς κάνατε τις ερωτήσεις χωρίς να υπάρχει κάποιο επιβεβαιωμένο ρεπορτάζ» - Ενοχλημένος με τις ερωτήσεις για τις φήμες που κυκλοφορούν για εκείνον

Γιώργος Καράβας για Survivor: «Σε καμία περίπτωση δεν θα πήγαινα, δεν θα ήθελα να εμπλακώ...»

Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Οι γονείς μου ήταν στα όρια των χίπηδων...» - Η εξομολόγηση για τα παιδικά του χρόνια

«Δείχνει έναν ναρκισσισμό και μια ωραιοπάθεια...» - Η έντονη αντίδραση της Μαρίας Μπακοδήμου για το γυμνό βίντεο του Γιώργου Καράβα

Night Out: Αυτός θα είναι ο νέος καλεσμένος του Θεοχάρη Ιωαννίδη την Τρίτη 5 Δεκεμβρίου!

Κώστας Τσουρός: «Μια κοπέλα που μπήκε στον χώρο της παρουσίασης έτσι ξαφνικά...» - Αυτός είναι ο λόγος που δεν θα συνεργαζόταν με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Τι είναι αυτά ρε; Ξεκολλήστε λίγο» - Το ξέσπασμα του Νίκου Μουτσινά για τα σχόλια κατά του Γιώργου Καράβα