«Είχα αρκετούς πόνους, έκανα εμετούς» - Συγκινεί ο Νίκος Φλωρινιώτης για την "μάχη" που δίνει με τον καρκίνο

Τα πρώτα λόγια μέσα από το νοσοκομείο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται ο Νίκος Φλωρινιώτης εδώ και μερικές ημέρες, έπειτα από εξετάσεις που πήγε να κάνει για τον καρκίνο. Ο γιος του Γιάννη Φλωρινιώτη έχει μιλήσει ανοιχτά για την "μάχη" που δίνει, βγάζοντας στη δημοσιότητα και εικόνα από το σώμα του.

Μετά λοιπόν την ανάρτηση που έκανε μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα για την υγεία του και την επίσκεψη που είχε.

Τα λόγια του Νίκου Φλωρινιώτη για την υγεία του

«Είμαι στο νοσοκομείο, ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις. Πρέπει να μου αλλάξουν τη θεραπεία. Σίγουρα θα κάτσω 1-2 μέρες να με παρακολουθούν για να δουν πως πάει η καινούργια θεραπεία. Πρώτα ο Θεός πιστεύω να πάνε όλα καλά. Είμαι λίγο καταβεβλημένος γιατί έκανα μια εξέταση που με πείραξε λίγο, είχα αρκετούς πόνους, έκανα εμετούς.

Πιστεύω ότι όλα θα πάνε πολύ καλά. Έχω πολύ θετική σκέψη και πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από εκεί ψηλά. Ο κύριος Χαρδαβέλλας ήρθε να με δει, του είπα ότι δεν ήταν ανάγκη. Ο κύριος Χαρδαβέλλας εν τω μεταξύ ήταν ο πρώτος από τους επώνυμους ανθρώπους που με πήραν τηλέφωνο όταν το πρωτοέμαθαν. Με πήρε να μου δώσει κουράγιο γιατί το έχει περάσει και αυτός στη ζωή του και ξέρει πόσο ανάγκη έχουν να δίνεις κουράγιο στους ανθρώπους που περνάνε κάτι παρόμοιο. Μου έδωσε κουράγιο, μου είπε να πιστεύω στον Θεό. Ότι αυτό θέλει πολύ καλή ψυχολογία και ότι όλα θα πάνε καλά. Μου έφερε και το βιβλίο του» εξομολογήθηκε ο Νίκος Φλωρινιώτης.

«Αυτό ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια»

«Πάω πολύ καλά, δόξα τω θεώ βγήκα να το πω γιατί θέλω να δώσω κουράγιο και σε άλλους ανθρώπους. Πρέπει να δίνουμε μάχη, πρέπει να κάνουμε τακτικούς ελέγχους για να προλαβαίνουμε πράγματα γιατί εγώ το αμέλησα για αυτό και ταλαιπωρούμαι αυτή τη στιγμή», είχε πει στο Super Κατερίνα.

Και αποκάλυψε: «Αυτό ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια. Είχα αφαιρέσει μία κρεατοελιά η οποία δεν έγινε ποτέ η βιοψία. Άρχισα και έχανα κιλά, είχα κόπωση... σε εκείνο το σημείο που είχα βγάλει την ελιά έβγαλα κάτι σαν λίπωμα. Τελικά βγαίνει ο υπέρηχος και εκεί ανακάλυψα ότι δεν είναι λίπωμα και ότι είναι κακοήθης. Το θέμα είναι ότι εγώ πόναγα πάρα πολύ. Είχε μπει μέσα στα στον μυ νεύρα. Έχω ξεκινήσει τις θεραπείες μου. Κάνω ανοσοθεραπεία είναι πιο εξελιγμένη μέθοδος από την χημειοθεραπεία. Δεν έχει τουλάχιστον τις ίδιες παρενέργειες που έχει η χημειοθεραπεία. Φυσικά, μη λέω μεγάλες κουβέντες γιατί μετά μπορεί να χρειαστεί... Φοβήθηκα πάρα πολύ. Όταν ακούς καρκίνος το μυαλό σου πάντα πάει στο κακό».

«Ο μπαμπάς μου το γνώριζε, δεν του τα λέγαμε όλα και μάλιστα το τελευταίο βράδυ που πήγα και έκανα τη θεραπεία και βγήκα από το νοσοκομείο μου λέει "εγώ θέλω να γίνεις καλά εσύ παιδί μου και εγώ ας πεθάνω έχω ζήσει τη ζωή μου" Και ήταν η προηγούμενη μέρα που μπήκε στο νοσοκομείο και μετά από τρεις μέρες πέθανε», εξομολογήθηκε.

Δείτε επίσης: «Έπαθα ανακοπή και μου έκαναν ηλεκτροσόκ μπροστά στον πατέρα μου» - Συγκλονίζει η Αννούλα Φλωρινιώτη