«Κούνησα το κεφάλι δεξιά-αριστερά...» - Η δημόσια απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στις κατηγορίες της Κουτσελίνη για το βρίσιμο στην κόρη της

«Τη γλιτώσαμε λοιπόν, αδέλφια... για τώρα»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Το τελευταίο 24ωρο δημιουργήθηκε μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομα του Δημήτρη Ουγγαρέζου και της Μαίρης Συνατσάκη, καθώς η Ζήνα Κουτσελίνη δήλωσε πως οι δυο τους στην εκπομπή που είχαν παλαιότερα είχαν βρίσει την κόρη της (δείτε εδώ αναλυτικά).

Ενώ, λοιπόν, η πρώτη αντίδραση του δημοσιογράφου ήταν να αποφύγει τις κάμερες και να δώσει οποιαδήποτε απάντηση (δείτε εδώ τη συμπεριφορά του στις κάμερες που τον περίμεναν), μέσα από το blog του αποφάσισε να δώσει την απάντησή του, εξηγώντας πως η παρεξήγηση αυτή έχει λυθεί εδώ και χρόνια με την παρουσιάστρια του STAR.

Η απάντηση του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην κατηγορία της Κουτσελίνη για τα άσχημα λόγια προς την κόρη της

«Έγραψα απάντηση, ή τουλάχιστον τη δική μου τοποθέτηση – τέσσερις παραγράφους – όχι προχειροδουλειές, αδέλφια. Μετά, κούνησα το κεφάλι δεξιά-αριστερά, σα να συνήλθα, σα να απαλλάχτηκα από χανγκόβερ 2 ημερών και μονολόγησα την επιφοίτησή μου: Το έχουμε «λύσει» με τη Ζήνα Κουτσελίνη, χρόνια τώρα (το είπε και η ίδια). Σε κάθε περίπτωση για ό,τι θες να της πεις, μιλήστε σαν άνθρωποι και μην "απαντάς" δημόσια. Είναι αυτό το κομβικό σημείο που ένιωσα να σώζω τον εαυτό μου απ' το να "ζει" μέσα απ' την τηλεόραση και να μην πράττει ως κανονικός άνθρωπος. Έσβησα το κείμενο. Τη γλιτώσαμε λοιπόν, αδέλφια – για τώρα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αυτό είναι το απόσπασμα από την εκπομπή όπου μίλησαν για την μικρή Έμμα

Στο Happy Day του ALPHA και το απόσπασμα από την εκπομπή όπου οι δυο παρουσιαστές σχολίασαν την κόρη της, Έμμα.

«Την ρωτάει η Τίνα, αν η κόρη σου θέλει να γίνει παρουσιάστρια, τι θα πεις; Και λέει η Ζήνα "Μου το έχει πει! Έχει βρει και εκπομπή μαγειρικής που θα παρουσιάζει και το σήμα αυτής της εκπομπής που θα είναι ένα παιδικό τραγούδι. Θα μαγειρεύει η Έμμα, εγώ θα την βοηθάω στις συνταγές και η γυναίκα που έχουμε στο σπίτι θα πλέει τα πιάτα», ακούγεται να λέει αρχικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο να συνεχίζει: «Εγώ ξέρω πως θα λεγόταν αυτή η εκπομπή μαγειρικής με την Έμμα, "Αίμα θα σε πάει"».