Ελένη Καριολάκη: Σπάραξε η αδερφή του συζύγου της - «Παρακαλώ πολύ τον Δήμαρχο! Είναι αμαρτία να πεθάνει σαν σκυλί»

«Φοβάμαι και εγώ μην πάθω τίποτα γιατί έχει ακαθαρσίες»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Καριολάκη: Σπάραξε η αδερφή του συζύγου της - «Παρακαλώ πολύ τον Δήμαρχο! Είναι αμαρτία να πεθάνει σαν σκυλί»

Δεκαπέντε ημέρες έχουν περάσει από την ημέρα που η Ελένη Καριολάκη έφυγε από την ζωή με τραγικό τρόπο, αφού η σορός της εντοπίστηκε 5 ημέρες μετά μέσα στο σπίτι της, με τον σύζυγό της να μην έχει καταλάβει τίποτα. Μάλιστα, ακόμη και σήμερα, τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν διευκρινιστεί.

Οι εικόνες μάλιστα που είχαν βγει στην δημόσια μέσα από το σπίτι της μόνο σοκ προκαλούσαν, αφού είχε να καθαριστεί πάρα πολλά χρόνια, με αποτέλεσμα να υπάρχουν μέσα μέχρι και ακαθαρσίες μηνών των σκύλων της - δείτε βίντεο μέσα από το σπίτι.

Τι συμβαίνει με τον σύζυγό της Ελένης Καριολάκη

Μετά λοιπόν την είδηση του θανάτου της και της κατάστασης που βρίσκεται το σπίτι, οι αρμόδιες αρχές δεν έχουν πάει να καθαρίσουν το εσωτερικό του, ενώ ο σύζυγός της συνεχίζει να μένει κάτω υπό άθλιες συνθήκες.

Η αδερφή του, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και παρακάλεσε τον Δήμαρχο αλλά και το υγειονομικό να στείλουν ειδικούς να καθαρίσουν και απολυμάνουν το σπίτι γιατί υπάρχει κίνδυνος για την υγεία του. Μέχρι και η ίδια είπε πως φοβάται, καθώς όταν του πήγε φαγητό, βρωμούσε και ακόμα υπήρχαν ακαθαρσίες των σκύλων.

«Τίποτα! Αυτός ο άνθρωπος να πεθάνει; Να έχει μια αξιοπρέπεια ο άνθρωπος! Βρωμάει εκεί μέσα, του πήγα φαγητό και ήταν έτσι όπως ήταν. Φοβάμαι και εγώ μην πάθω τίποτα γιατί έχει ακαθαρσίες. Παρακαλώ πολύ τον Δήμαρχο και τις υγειονομικές αρχές να έρθουν να καθαρίσουν το σπίτι. Θα πεθάνει. Ο αδερφός μου είναι κοντά 90 χρονών. Σε παρακαλώ με όλη μου ψυχή. Είναι αμαρτία να πεθάνει σαν σκυλί αυτός ο άνθρωπος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Tι είχε πει ο σύζυγός της για το θάνατό της

«Ξαφνικά έφυγε. Μαύρισε και έφυγε. Έχασα την κοπελάρα μου. Ήμασταν μαζί 7-8 χρόνια. Όλος ο κόσμος την ξέρει. Η κηδεία της έγινε προχθές στην Αγία Παρασκευή. Το σπίτι είναι μαύρο δεν το βλέπεις. Αυτή μου το έκαμε έτσι, ούτε καθάριζε καθόλου. Μόνο πάνω στο κρεβάτι ήταν. Εγώ είμαι συνταξιούχος. Με βοηθάει η γειτονιά. Αν υπάρχει παράδεισος είναι αυτή», είχε πει ο σύζυγός της στην εκπομπή ο οποίος συνεχίζει να μένει μέσα στο ίδιο σπίτι.