Από τη μία η Φεντόρουφ και από την άλλη ο γιος από τον γάμο του με την Αλικάκη - Η βραδινή έξοδος του Πέτρου Λαγούτη με την σύντροφο και το παιδί του

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Πέτρος Λαγούτης έχει βρει ξανά το έρωτα στα μάτια της συμπρωταγωνίστριάς του στους Παγιδευμένους, Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ, και οι δυο τους από τη στιγμή που μαθεύτηκε η σχέση τους αποφάσισαν πως δεν υπάρχει λόγος για κρύβονται, γι' αυτό και πραγματοποιούν δημόσιες εμφανίσεις μαζί, χωρίς να ενοχλούνται από τα φλας των φωτογράφων.

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, μάλιστα, τους εντόπισε στο θέατρο Αθηνά, πριν από μερικά 24ωρα, όπου βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης "Ulster American". Δεν ήταν μόνοι τους όμως. Στο πλευρό τους βρισκόταν και ο ένας από τους δύο γιους που έχει αποκτήσει ο ηθοποιός από τον γάμο του με την Μυρτώ Αλικάκη. Ο λόγος για τον Δημήτρη.

Δείτε επίσης: «Είναι υπέροχος, εγώ εκνευρίζομαι πιο πολύ...» - Η Μάρθα Λαμπίρη εξομολογείται για την σχέση της με τον Πέτρο Λαγούτη

Σύντροφος και γιος φωτογραφήθηκαν μαζί του ξεχωριστά και απόλαυσαν στην πορεία το έργο. Φαίνεται πως οι σχέσεις παιδιού και σχέσης είναι πολύ καλές και περνούν όλοι τους μαζί ποιοτικό χρόνο.

Φωτογραφίες από την οικογενειακή έξοδο του Πέτρου Λαγούτη με την Φεντόρουφ και τον γιο του

Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ Λαγούτης θέατρο

Λαγούτης θέατρο γιος

Καλές σχέσεις έχει και με την πρώην η Μάρθα Λαμπίρη

Το βράδυ της Τετάρτης (11/10) έγινε η πρεμιέρα στο θέατρο Αθηνά της παράστασης "Τέλειοι Ξένοι'' στην οποία παίζουν μαζί ο Πέτρος Λαγούτης και η πρώην σύζυγός του, Μυρτώ Αλικάκη για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr ήταν εκεί παρών και μάλιστα απαθανάτισε τον Πέτρο Λαγούτη, ο οποίος ήταν μαζί με την αγαπημένη του Μάρθα Λαμπίρη, η οποία τον καμάρωσε επί σκηνής με ένα εντυπωσιακό outfit.

Παράλληλα ο Λαγούτης φωτογραφήθηκε και με την πρώην σύζυγό του, Μυρτώ Αλικάκη με την ίδια να κάνει στη συνέχεια δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day για την σχέση τους, αλλά και για τις φήμες που τη θέλουν ερωτευμένη ξανά (δείτε εδώ).

Λαγούτης - ΦεντούροφΛαγούτης - Αλικάκη