«Εσείς πόσα άτομα είχατε στον γάμο σας;», «Σε ποιον από όλους;» - Άφωνη η Φαίη Σκορδά με την αποκάλυψη για το παρελθόν συνεργάτη της

Εδώ και δύο χρόνια βγαίνουν μαζί στον αέρα και δεν γνώριζε τίποτα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Εσείς πόσα άτομα είχατε στον γάμο σας;», «Σε ποιον από όλους;» - Άφωνη η Φαίη Σκορδά με την αποκάλυψη για το παρελθόν συνεργάτη της

Άφωνη έμεινε η Φαίη Σκορδά το μεσημέρι της Τετάρτης 29/11 κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, Fay's Time, στο κανάλι του ΣΚΑΙ μετά την απάντηση που έλαβε από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο για τους γάμους που έχει κάνει. Παρόλο που συνεργάζονται για δεύτερη χρονιά, η παρουσιάστρια φαίνεται πως δεν έχει μάθει αρκετά καλά τον σεφ και πολλά κομμάτια της προσωπικής του ζωής είναι άγνωστα για εκείνη.

Όταν, λοιπόν, έμαθε πόσες φορές έχει παντρευτεί έπαθε σοκ και δεν μπορούσε να πιστέψει πόσο τόσο καιρό δεν γνώριζε αυτή την πληροφορία για τον συνεργάτη της. Βέβαια, ο ίδιος έχει φροντίσει να κρατά τη ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πόσους γάμους έχει κάνει τελικά ο Δημήτρης Σκαρμούτσος

  • Φαίη Σκορδά: Εσείς πόσα άτομα είχατε στον γάμο σας;
  • Δημήτρης Σκαρμούτσος: Σε ποιον από όλους;
  • Φαίη Σκορδά: Τι εννοείς;
  • Δημήτρης Σκαρμούτσος: Έχω κάνει τρεις!
  • Φαίη Σκορδά: Φεύγω! Έχεις παντρευτεί 3 φορές; Αλήθεια;
  • Δημήτρης Σκαρμούτσος: Την πρώτη φορά ήταν 15, στο Λας Βέγκας, σε ένα παρεκκλήσι του Έλβις Πρίσλεϊ. Το θέλαμε, επί τούτου πήγαμε. Τρεις μέρες μας έψαχναν. Άστα, ιστορίες... δεν μπορούμε να τα πούμε αυτά εδώ. Τη δεύτερη φορά ήταν πάρα πολύ λίγοι οι καλεσμένοι, γιατί ήταν σε δημαρχείο και την τρίτη φορά με την Μαριέττα κάναμε γάμο και βάφτιση μαζί και είχαμε γύρω στους 100 καλεσμένους που αυτό είναι και το σωστό θεωρώ.

Η Φαίη Σκορδά, από την άλλη πλευρά, έχει κάνει έναν γάμο μόνο, με τον Γιώργο Λιάγκα και το youweekly έχει πλούσιο φωτογραφικό υλικό από αυτόν - δείτε εδώ.

«Μέχρι τα 28 ήταν άστατη η ζωή μου! Το τελευταίο πράγμα που ήθελα ήταν παιδιά», δήλωνε

Στη Ζωή Κρονάκη και την εκπομπή της ΕΡΤ2, «Μαμα-δες» μίλησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, το απόγευμα του Σαββάτου (25/12/21) και μέσα σε όλα αναφέρθηκε στα συναισθήματα που του δημιούργησε ο ερχομός του γιου του. Ο γνωστός σεφ την ίδια στιγμή αποκάλυψε πως σε νεαρή ηλικία δεν είχε σκεφτεί καν το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας.

«Μέχρι τα 28 μου ήταν πάρα πολύ άστατη η ζωή μου και το τελευταίο πράγμα που ήθελα… ήταν παιδιά. Δηλαδή δεν πέρναγε καν από το μυαλό μου ότι θα μεγαλώσω και θα κάνω παιδιά.

Στα 30 μου ήρθε ο πρώτος γιος, ο Δημήτρης. Εκεί άλλαξε όλη μου η ζωή. Άλλαξε, όμως, όλη μου η ζωή, όχι γιατί προσπάθησα αλλά άλλαξε η ζωή μου φυσιολογικά. Πραγματικά έπαθα πλάκα! Γιατί έχεις έναν άνθρωπο, ο οποίος δεν έχει σκεφτεί ποτέ τα παιδιά και έχει περάσει μια παιδική ηλικία κάπως στερημένη και ξαφνικά έρχεται ένα πλάσμα στη ζωή του που του βγαίνει τόση πολλή αγάπη που δεν ήξερα ότι είχα», τόνισε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ο οποίος αναφέρθηκε και στον εθισμό που είχε με τα ναρκωτικά.