«Έτρεχε ημίγυμνος έξω με το μποξεράκι» - ''Σούσουρο'' σε δρόμο της Αθήνας με την κίνηση του Γιάννη Σπαλιάρα

Απίστευτη αποκάλυψη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Μια απίστευτη αποκάλυψη έγινε την Κυριακή 26/11 μέσα από την εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα και τη Μάριαμ Νίκου, εκδότρια - art director, η οποία αναφέρθηκε σε πολλά και διαφορετικά εξώφυλλα περιοδικού, που έχει επιμεληθεί.

Σε ερώτηση για τα ευτράπελα, που έχει ζήσει στη μέχρι σήμερα καριέρα της ήταν αυτό με τον Γιάννη Σπαλιάρα, τον οποίο αποκάλεσε καλό της φίλο, καθώς πάντα είναι πρόθυμος να υλοποιήσει όποια ιδέα της.

Έτσι λοιπόν, σε μία παλιότερη φωτογράφιση του Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος έπρεπε να ποζάρει ημίγυμνος έκανε το απίστευτο, όταν άκουσε να χτυπάει ο συναγερμός του αυτοκινήτου του την ώρα του σετ (δείτε τον εδώ full in love με τη σύντροφό του).

Η αστεία αποκάλυψη για τον Γιάννη Σπαλιάρα

«Το δεύτερο ευτράπελο ήταν, που είχα εδώ τον Γιάννη Σπαλιάρα σε ημίγυμνη φωτογράφιση για να βγει το αποτέλεσμα, που θέλαμε και άρχισε να βαράει ο συναγερμός του αυτοκινήτου και άρχισε να τρέχει ημίγυμνος έξω με το μποξεράκι και να ξεσηκώνεται η γειτονιά, ήταν πολύ ωραία», είπε η Μάριαμ Νίκου.

Το επόμενο βήμα στη σχέση του με τη σύντροφό του

Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραχώρησε μία μικρή συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, το πρωί της Παρασκευής 28/4 και πέρα από το Survivor All Star, για το οποίο εξήγησε πως δεν ήταν και η πιο εύκολη εμπειρία της ζωής του, μίλησε για την προσωπική του ζωή και τα μηνύματα που δέχεται από θαυμάστριες στα social media.

Με αφορμή, λοιπόν, τα μηνύματα αυτά ρωτήθηκε εάν του έχουν κάνει ποτέ πρόταση γάμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφού απάντησε πως δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο ποτέ στα σοβαρά, έφτασε η στιγμή να απαντήσει για την φάση στην οποία βρίσκεται στα ερωτικά του.

«Το σκέφτομαι, η ζωή μας είναι απρόβλεπτη όπως και η δουλειά μας. Δεν ξέρουμε ποτέ πότε θα ερωτευτούμε, μπορεί τώρα, μπορεί αύριο, μπορεί ποτέ. Είμαι καλά, είμαι όμορφα, ωραία», αρκέστηκε να πει το μοντέλο για την δημιουργία οικογένειας, χωρίς να δηλώνει εάν βρίσκεται σε σχέση ή όχι.

Ο Γιώργος Λιάγκας, ωστόσο, μετά το τέλος της προβολής του βίντεο, αποκάλυψε πως ο ίδιος βρίσκεται σε σχέση και είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ, εξηγώντας πως έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα με την σύντροφό του, έχοντας συγκατοικήσει και επισήμανε πως δεν θεωρεί απίθανο το να ακούσουμε για τον γάμο τους το επόμενο διάστημα.