Εκείνη με στενό maxi φόρεμα κι εκείνος με τζιν από πάνω μέχρι κάτω - Χέρι χέρι στη Γλυφάδα ο Γιάννης Σπαλιάρας με την σύντροφό του

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα τρυφερά τους τετ α τετ

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Εκείνη με στενό maxi φόρεμα κι εκείνος με τζιν από πάνω μέχρι κάτω - Χέρι χέρι στη Γλυφάδα ο Γιάννης Σπαλιάρας με την σύντροφό του

Ο Γιάννης Σπαλιάρας τους τελευταίους μήνες βρίσκεται σε σχέση με μία νεαρή γυναίκα, η οποία φαίνεται πως του έχει κλέψει την καρδιά. Γι' αυτό, αν και δεν συνηθίζει να προβάλλει την προσωπική του ζωή και συνήθως προστατεύει τις σχέσεις του από τα φώτα της δημοσιότητας, αισθάνεται άνετα μαζί της μπροστά στις κάμερες και στους παπαράτσι (δείτε εδώ την πρώτη τους εμφάνιση μπροστά στα κανάλια).

Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr, μάλιστα, εντόπισε το ζευγάρι σε βραδινή του έξοδο, στους δρόμους της Γλυφάδας, με εκείνη να φορά ένα μαύρο φόρεμα, maxi και κολλητό, με λεπτές τιράντες, μαύρη τσάντα και τακούνια για να ολοκληρώσει το look της, ενώ είχε πιασμένα τα μαλλιά της σε πλεξούδα και γήινο μακιγιάζ στο πρόσωπο.

Εκείνος, από την άλλη πλευρά, είχε επιλέξει ένα total denim look, το οποίο "έσπασε" με καφέ μποτάκια. Οι δυο τους περπατούσαν χέρι χέρι, χαμογελούσαν στο φωτογράφο και απολάμβαναν τη ρομαντική τους στιγμή, χωρίς να υπάρχει καμία ενόχληση.

Η βραδινή έξοδος του Γιάννη Σπαλιάρα με τη σύντροφό του

Σπαλιάρας σύντροφος

Σπαλιάρας σχέση

Έχουν κάνει ήδη το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραχώρησε μία μικρή συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, το πρωί της Παρασκευής 28/4 και πέρα από το Survivor All Star, για το οποίο εξήγησε πως δεν ήταν και η πιο εύκολη εμπειρία της ζωής του, μίλησε για την προσωπική του ζωή και τα μηνύματα που δέχεται από θαυμάστριες στα social media.

Με αφορμή, λοιπόν, τα μηνύματα αυτά ρωτήθηκε εάν του έχουν κάνει ποτέ πρόταση γάμου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφού απάντησε πως δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο ποτέ στα σοβαρά, έφτασε η στιγμή να απαντήσει για την φάση στην οποία βρίσκεται στα ερωτικά του.

Διαβάστε επίσης: «Δεν έχω καμία πρώην μέσα» - "Άστραψε και βρόντηξε" ο Γιάννης Σπαλιάρας για τα ειδύλλια του Survivor All Star

«Το σκέφτομαι, η ζωή μας είναι απρόβλεπτη όπως και η δουλειά μας. Δεν ξέρουμε ποτέ πότε θα ερωτευτούμε, μπορεί τώρα, μπορεί αύριο, μπορεί ποτέ. Είμαι καλά, είμαι όμορφα, ωραία», αρκέστηκε να πει το μοντέλο για την δημιουργία οικογένειας, χωρίς να δηλώνει εάν βρίσκεται σε σχέση ή όχι.

Ο Γιώργος Λιάγκας, ωστόσο, μετά το τέλος της προβολής του βίντεο, αποκάλυψε πως ο ίδιος βρίσκεται σε σχέση και είναι πιο ευτυχισμένος από ποτέ, εξηγώντας πως έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα με την σύντροφό του, έχοντας συγκατοικήσει και επισήμανε πως δεν θεωρεί απίθανο το να ακούσουμε για τον γάμο τους το επόμενο διάστημα.

Διαβάστε επίσης: «Από τότε που έχασα τον πατέρα μου...» - Ρίγη συγκίνησης με τις δηλώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα