«Με στενοχώρησε χθες...» - Το δημόσιο παράπονο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη συμπεριφορά της Καγιά

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Με στενοχώρησε χθες...» - Το δημόσιο παράπονο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη συμπεριφορά της Καγιά

Το πρωί της Πέμπτης 30/11 στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή προχώρησε σε μία προσωπική αποκάλυψη για την σχέση της με την Βίκυ Καγιά (δείτε εδώ την ανακοίνωση που έκανε για τη σχέση της με τον Ηλία Κρασσά). Δήλωσε, συγκεκριμένα, πως υπήρξε κάτι που την στενοχώρησε στη συμπεριφορά της.

Οι συνεργάτες της, παρόλα αυτά, προσπαθούσαν να της εξηγήσουν πως δεν είναι κάτι παράξενο ή καινούριο, με την ίδια να το ρίχνει την πλάκα και να προειδοποιεί το μοντέλο πως εάν δεν κάνουν επιτέλους αυτό που έχουν κανονίσει δεν θα τα πάνε καθόλου καλά.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη Βίκυ Καγιά

«Άσε με με τη Βίκυ γιατί με στενοχώρησε χθες. Έχουμε κανονίσει κάτι και όλο μου το αλλάζει. Βίκυ, πρόσεξε! Δεν το παίρνω προσωπικά. Θα δούμε...», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Είναι το burn out», έλεγε ο Δημήτρης Παπανώτας από δίπλα.

Με αφορμή το burn out...

Η Βίκυ Καγιά για πρώτη φορά εξομολογήθηκε τους ακριβείς λόγους που την έκαναν να πάρει την απόφαση να κάνει ένα διάλειμμα από την τηλεόραση, παρόλο που το Shopping Star συνέχιζε να κάνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, διανύοντας ακόμα μια επιτυχημένη χρονιά στο STAR.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε τα προβλήματα που άρχισε να εμφανίζει στην υγεία της. Συγκεκριμένα, είχε ταχυκαρδίες και υποτασικά επεισόδια σε βαθμό λιποθυμία, περιστατικά που την τρόμαξαν και έτσι αποφάσισε να βάλει ένα "stop" στην παρουσίαση.

Ειδικά το καλοκαίρι που μας πέρασε το αφιέρωσε αποκλειστικά στην οικογένεια της, ενώ απείχε για περίπου ένα μήνα και από το Instagram - δείτε την ανάρτηση που είχε κάνει για εκείνη την φάση της ζωής της.

«Δεν ξέρω αν ήταν γενναία, ήταν όμως απαραίτητη. Είχαν αρχίσει να βγαίνουν θέματα υγείας, ψυχοσωματικά, είχα περίεργες ταχυκαρδίες, υποτασικά επεισόδια σε βαθμό λιποθυμίας χωρίς παθολογικά αίτια. Αυτό το "burn out" που λένε διαπίστωσα ότι υπάρχει. Εκεί πρέπει να βάλουμε μόνοι μας τον κόφτη να μην περνάμε την κόκκινη γραμμή. Θα μου πεις και παλιά δεν δούλευες έτσι; Φυσικά, αλλά δεν είχα κάνει οικογένεια, οπότε υπήρχαν στιγμές χαλάρωσης», αποκάλυψε στον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη και στο περιοδικό ΟΚ.

«Το Shopping Star ήταν από τα αγαπημένα πράγματα που έχω κάνει. Το λάτρευα, δεν έχω περάσει πιο ωραία στη ζωή μου, ήταν μια καταπληκτική εμπειρία 7 χρόνων», είπε για το show μόδας που φέτος για πρώτη χρονιά παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Της έχουν γίνει προτάσεις; «Έχουν γίνει πολύ κομψές και γενναιόδωρες προσεγγίσεις και αυτό με τιμά πάρα πολύ. Δεν έχω κάτι στο πλάνο μου μέχρι το καλοκαίρι, δεν βιάζομαι. Δεν έχω κάτι να προτείνω αυτή τη στιγμή, μπορεί να μην επιστρέψω ούτε του χρόνου. Αν επέστρεφα τηλεοπτικά θα ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούργιο», είπε.