«Η Βίκυ Καγιά και η Έλενα Χριστοπούλου μίλησαν 5 με 10 λεπτά...» - Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη συνάντηση των δύο γυναικών

«Δε μίλησε η Βίκυ στις κάμερες, αλλά...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
NDP
NDP

Πρόσφατη βραδινή δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησαν η Βίκυ Καγιά και η Έλενα Χριστοπούλου. Στο event, που παρευρέθηκαν, ήταν και η αγαπημένη παρουσιάστρια, Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία όπως αποκάλυψε μέσα από την πρωινή εκπομπή, που είναι οικοδέσποινα, "Happy Day", και προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, οι δύο γυναίκες είχαν μία ολιγόλεπτη συζήτηση μεταξύ τους.

Υπενθυμίζουμε, πως οι σχέσεις των δύο μεγάλων κυριών στο χώρο της μόδας, τις οποίες γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το reality show "Greece’s Next Top Model", όπου και συνεργάζονταν, είχαν ψυχρανθεί. Αλλά πριν λίγο καιρό οι δυο τους συναντήθηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα, και αποκατέστησαν τις σχέσεις τους (δείτε εδώ τι έγινε εκεί).

Βέβαια, να σημειώσουμε, πως μετά το παιχνίδι μόδας το αγαπημένο μοντέλο έχει πάρει τις αποστάσεις της από πολλούς, που ήταν μαζί (δείτε εδώ τι είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί για αυτό).

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη συνομιλία της Βίκυς Καγιά με την Έλενα Χριστοπούλου

«Γενικώς η Βίκυ στο event είχε μία στάση να μιλήσω σε όλους, να χαιρετήσω. Αλλά γενικώς έχει μία τέτοια στάση, μόνιμα, να είμαι καλά με όλους... Δε μίλησε η Βίκυ στις κάμερες, αλλά η πρώτη τους συνάντηση είναι γεγονός. όπως το είδα εγώ στην αρχή η Βίκυ ήταν λίγο μαγκωμένη... Ήταν λίγο επιφυλακτική...

Αλλά γενικώς, μετά η συζήτηση, που είχαν κράτησε 5 με 10 λεπτά, αλλά δεν το έχουμε κρατήσει στις κάμερες. Είχαν και καιρό να συναντηθούν και να τα πούνε...», σημείωσε η γνωστή παρουσιάστρια για την ξαφνική συνάντηση των γυναικών.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη Βίκυ Καγιά και η απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα για την "επανασύνδεσή" της με την Ελένη Χριστοπούλου

«Άσε με με τη Βίκυ γιατί με στενοχώρησε χθες. Έχουμε κανονίσει κάτι και όλο μου το αλλάζει. Βίκυ, πρόσεξε! Δεν το παίρνω προσωπικά. Θα δούμε...», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή. «Είναι το burn out», έλεγε ο Δημήτρης Παπανώτας από δίπλα, ενώ άφησε να εννοηθεί, πως αυτός ήταν ο λόγος που μίλησε και με τη manager.