«Μίλησα με τη Μαίρη και...» - Η αποκάλυψη της Σίσσυς Καλλίνη για την επικοινωνία με τη Συνατσάκη μετά την "επίθεση" της Κουτσελίνη

Συνεργάστηκαν στο Σπάτα Live την περίοδο που ακούστηκαν οι "βρισιές" για την κόρη της Ζήνας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφίες αρχείου NDP Photo Agency

Στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού, βρέθηκε ως καλεσμένη η Σίσσυ Καλλίνη, την Πέμπτη 30/11, με αφορμή την "κόντρα" που ξέσπασε ανάμεσα στη Μαίρη Συνατσάκη και την Ζήνα Κουτσελίνη. Η δημοσιογράφος βρισκόταν στην εκπομπή Σπάτα Live όταν το περιστατικό που η δεύτερη χαρακτηρίζει ως "βρισιές προς την κόρη της" έπαιξε στον αέρα και θέλησε να εκφράσει την άποψή της γι' αυτό.

Πήρε εμμέσως το μέρος της επιχειρηματία, καθώς θεωρεί πως δεν ήταν δικά της σχόλια όσα ακούστηκαν, αλλά του Δημήτρη Ουγγαρέζου, και τόνισε μάλιστα πως η μελαχρινή influencer αντέδρασε την ώρα που άκουσε το αιχμηρό σχόλιο του συνεργάτη της. Αποκάλυψε, τέλος, όσα συζήτησε με εκείνη στο τηλέφωνο μετά από όλα αυτά.

Η επικοινωνία της Σίσσυς Καλλίνη με τη Μαίρη Συνατσάκη μετά την "επίθεση" της Κουτσελίνη

«Το θυμάμαι το σκηνικό και μου το θύμισε η Ζήνα Κουτσελίνη μετά από χρόνια σε μία εκδήλωση, που σημαίνει ότι το έφερε μέσα της...», είπε αρχικά και έπειτα προβλήθηκε βίντεο με τα σχόλια των τηλεοπτικών προσώπων για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Έπειτα, λοιπόν, εξήγησε: «Είναι πολύ άδικο να λαμβάνουμε κάτι που συνέβη στο παρελθόν με τα δεδομένα του σήμερα. Ήταν ένα ατυχές σχόλιο του Δημήτρη. Τότε έκαναν τους Mappes με τον Σταμάτη (δείτε εδώ τι υποστηρίζει ο ίδιος για τις κατινιές της τηλεόρασης μετά το ξέσπασμα της Κουτσελίνη) και είχαν ένα πιο αιχμηρό σχόλιο. Η Μαίρη το μετέφερε με ένα πιο αυστηρό ύφος... αλλά ήμασταν σατυρική εκπομπή. Δεν είναι όλα για όλους, κάναμε μία προσπάθεια. Προσπαθήσαμε να μπούμε σε ένα καλούπι, κάποιες φορές βγήκε, το συγκεκριμένο στιγμιότυπο είναι ατυχές. Δεν είχαμε την αίσθηση ότι ήταν λάθος, γιατί σε μία ζωντανή εκπομπή δεν το σκέφτεσαι».

Όταν ρωτήθηκε πώς αντέδρασε όταν η Ζήνα Κουτσελίνη την ενημέρωσε μετά από καιρό πως το γεγονός αυτό την είχε ενοχλήσει, απάντησε: «Δεν έδωσα συνέχεια και δεν θα το έλεγα αν δεν είχε βγει η Ζήνα».

«Δεν είμαι σε θέση να το κρίνω, ειδικά όταν ένα σχόλιο αφορά στο παιδί σου. Λογικά έχουν μιλήσει με τον Δημήτρη, τα έχουν βρει. Στόχος της Ζήνας δεν ήταν ο Δημήτρης...»

Όσον αφορά στην επικοινωνία της με την Μαίρη Συνατσάκη, επισήμανε: «Μίλησα με τη Μαίρη είναι πάρα πολύ στενοχωρημένη, γιατί δεν ξεκίνησε από εκείνη και μάλιστα αντέδρασε είπε "όχι, όχι, όχι". Το ατόπημα είναι το ύφος (ο τρόπος που πέταξε το περιοδικό από τα χέρια της); Μέχρι πριν δυο μέρες έχουν συμβεί τέτοια περιστατικά».

«Η ίδια εξήγησε "Μπήκα σε ένα πλαίσιο να λειτουργήσω λίγο πιο θεατρικά. Δεν μπορώ να μπω σε αυτό το πλαίσιο"», ανέφερε σε άλλο σημείο.

Δείτε επίσης: Μαίρη Συνατσάκη - Όλα όσα δεν ξέρατε για την γυναίκα που εκνεύρισε την Ζήνα Κουτσελίνη