"Σάββατο Γλεντάμε": Πρεμιέρα για τη δεύτερη εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου

Πότε θα αρχίσει να προβάλλεται από το ΣΚΑΪ;

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
Instagram/ Χρήστος Φερεντίνος
Instagram/ Χρήστος Φερεντίνος

Πολύ ευχάριστα τα νέα για το γνωστό και αγαπημένο παρουσιαστή, Χρήστο Φερεντίνο, ο οποίος όπως έχει κυκλοφορήσει θα αποκτήσει μία δεύτερη εκπομπή μετά το τηλεπαιχνίδι "Μονομάχος". Η εκπομπή θα είναι βραδινή και θα ονομάζεται "Σάββατο γλεντάμε", και θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του ΣΚΑΪ.

Σήμερα, Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, η πρωινή εκπομπή "Mega Καλημέρα", την οποία παρακολουθούμε μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Mega, αποκάλυψε σε ρεπορτάζ της πότε κάνει πρεμιέρα το πολυαναμενόμενο show.

Πότε κάνει πρεμιέρα η εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου, "Σάββατο γλεντάμε";

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή, η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις 16 Δεκεμβρίου. Ήδη έχουν γίνει γυρίσματα για τα τρία επεισόδια, ενώ παράλληλα, έγινε γνωστό, ότι θα την παρακολουθούμε και τις ημέρες των εορτών. Ένα από τα ονόματα, που όπως φαίνεται έχει "κλειδώσει" για τα επεισόδια των γιορτών της Χριστουγέννων είναι η Γιώτα Νέγκα.

Παράλληλα, να σημειώσουμε, πως η μεγάλη αγάπη του παρουσιαστή, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει, είναι το Deal (δείτε εδώ τι είχε πει), το οποίο είναι στην αναζήτηση νέου "καπετάνιου" (δείτε εδώ τα ονόματα, που ακούγονται).

Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Φερεντίνου για τη νέα του εκπομπή

Σε παλαιότερες δηλώσεις, που είχε κάνει ο παρουσιαστής, στην πρωινή εκπομπή "Πρωινό Σουσού", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Open, είχε μιλήσει και για τη νέα του εκπομπή, αλλά και για τα τηλεπαιχνίδια, που τον έχουμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια ως παρουσιαστή.

«Έχουμε ξεκινήσει με μονομαχίες, ένας χαμός. To Deal είναι η μεγάλη μου αγάπη, αλλά ο Μονομάχος είναι κάτι διαφορετικό και μου αρέσει πολύ. Η νέα μου βραδινή εκπομπή στον ΣΚΑΙ θα λέγεται "Σάββατο γλεντάμε", αλλά θα έχει γλέντια. Θα έχει στοιχεία από το "Στην υγειά μας ρε παιδιά", όπως παρέα, τραγούδι και γέλιο. Θα με δείτε και εμένα δυστυχώς, να τραγουδάω. Δεν έχει τύχει να παρακολουθήσω το "Μεγάλο Παζάρι", γιατί εκείνη την ώρα είμαι στο γύρισμα.

Δείτε επίσης: Χρήστος Φερεντίνος: «Μετά από 7 χρόνια Deal στον ALPHA και 10 χρόνια γενικότερα, είναι...» - Η αποκαλυπτική συνέντευξη του παρουσιαστή

Τα νούμερα τηλεθέασης είναι ένας μαραθώνιος σε ένα καθημερινό πρόγραμμα. Είμαι ευχαριστημένος και συνεχίζουμε. Είμαι χαρούμενος για τη συνεργασία μου με τον ΣΚΑΙ, είναι ένα γνώριμο περιβάλλον για μένα το καινούργιο περιβάλλον,

Ήταν δύσκολη απόφαση μετά από δέκα χρόνια να φύγω από τον Alpha και να αφήσω το Deal. Ο κύκλος του Deal δεν έχει κλείσει οριστικά για μένα. Σταμάτησε στην κατάλληλη στιγμή του, που δεν είχε φθαρεί και ήταν στο πικ του. Αν δε θέλει ο κόσμος και δεν είναι αποδέκτης, ότι και να κάνουμε δεν έχει νόημα», παρατήρησε ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα: