Δε θυμίζει με τίποτα 52 ετών - Σάλος με την άκρως ερωτική φωτογραφία της Πόπης Μαλλιωτάκη που ποζάρει ως Αγιοβασιλίτσα

Η τραγουδίστρια βρίσκεται στα καλύτερά της

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
popimaliotaki - Instagram
popimaliotaki - Instagram

Μετά την αναστάτωση που προκάλεσε στο Tik Tok με το καυτό τσιφτετέλι της (δείτε εδώ το βίντεο) η Πόπη Μαλλιωτάκη επέστρεψε -αυτή την φορά στο instagram- για να φέρει τα πάνω κάτω!

Εν όψη Χριστουγέννων η γνωστή τραγουδίστρια που φαίνεται να βρίσκεται στα καλύτερά της αυτή την περίοδο, ντύθηκε Αγιοβασιλίτσα και πόζαρε αρκετά... αισθησιακά στον καναπέ του σπιτιού της ανάβοντας «φωτιές» στους διαδικτυακούς της φίλους.

Η ανάρτηση της Πόπης Μαλλιωτάκη

«Dear Santa… (αγαπημένε Άγιε μου Βασίλη)», έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια με τους followers της από κάτω να κάνουν απανωτά likes και σχόλια


«Είσαι πανέμορφη γυναίκαρα θεά φωτιά», «Καθώς σε είδε ο Ουρανός θαμπώθηκε από σένα, κι όλα τ΄ άστρα γύρω του ρωτούσε για εσένα», ήταν κάποια από τα σχόλια που γράφτηκαν από κάτω.

Οι δηλώσεις της για τις πλαστικές

Η Πόπη Μαλλιωτάκη πριν από λίγους μήνες παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day αναφερόμενη στα φίλτρα ή στο αν έχει κάνει πλαστικές.

«Με κατηγορούν ότι βάζω φίλτρα και ότι έχω κάνει πλαστικές, θέλω να τους πω ότι το σώμα μου είναι σαν έφηβη. Δεν μεγαλώνω ποτέ. Δεν τρώω, τρώω μόνο ένα γιαούρτι το βράδυ, οπότε πως να μη διατηρηθώ. Έχω κάνει πλαστική και κοιλιά και στήθος. Μίκρυνα το στήθος μου ένα νούμερο πριν 6 μήνες, γιατί δε με βόλευε!

Έχουν φαγωθεί για το πρόσωπο, αν χρειαστεί θα το κάνω, είμαι πάντα υπέρ των πλαστικών. Κοίταξε όταν δεν υπάρχει καλός φωτισμός μπορεί να βάλω κάποιο φίλτρο στο Instagram, έχω δώσει πολλή σημασία στο σώμα και όχι στο πρόσωπο και βάζω κάτω 20άρες άμα λάχει. Άμα γδυθώ στην παραλία, δεν έχω να ζηλέψω τίποτα από 20άρες. Να ταν η ζήλια ψώρα».