40 μέρες μετά τον θάνατο του Αίαντα Μανθόπουλου - Πού και πότε θα γίνει το μνημόσυνο προς τιμήν του

Η ανακοίνωση στο Facebook

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Σαράντα ημέρες πέρασαν από εκείνη που ο Αίας Μανθόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή ύστερα από εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη, το οποίο τον οδήγησε στο νοσοκομείο για χειρουργείο, μέχρι που τελικά έφυγε από τη ζωή.

Σήμερα, λοιπόν, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί μνημόσυνο προς τιμήν του, στο οποίο θα παρευρεθούν συγγενείς, φίλοι και γνωστοί, όπως ανακοίνωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Ιάκωβος Μυλωνάς.

Δείτε επίσης: «Ξέρω ότι δεν θα ξαναγυρίσει πίσω...» - Οι πρώτες δηλώσεις της επί 7 χρόνια συντρόφου του Αίαντα Μανθόπουλου στην κηδεία του

Πού και πότε θα γίνει το 40ημερο μνημόσυνο για τον Αίαντα Μανθόπουλο

«Τη μνήμη του αγαπημένου μας Αίαντα θα τιμήσουμε την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου 12:00 το μεσημέρι στην εκκλησία Χριστού Γέννηση στην Παιανία. Όποιος θέλει να παρευρεθεί είναι ευπρόσδεκτος», αναφέρει η ανάρτηση.

Μνημόσυνο Μανθόπουλου

Τι θα συμβεί με την περιουσία του

Την Παρασκευή 20/10, πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Αίαντα Μανθόπουλου στο νεκροταφείο Παιανίας. Εκεί βρέθηκαν για να τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά οι συγγενείς, οι φίλοι και οι στενοί του συνεργάτες, ανάμεσα στους οποίους είναι και η πρώην γυναίκα του με τα παιδιά του, αλλά και η τελευταία του σύντροφος (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες).

Με αφορμή, λοιπόν, το γεγονός αυτό, στην εκπομπή του ALPHA, T-Live, συζητήθηκε το ζήτημα της περιουσίας του. Είναι γνωστό πως ο ηθοποιός είχε στην κατοχή του μία ξενοδοχειακή μονάδα στη Ρουμανία, έναν πύργο - μνημείο αρχιτεκτονικής (δείτε εδώ εικόνες από αυτόν). «Είναι ένα πέτρινο κτήριο, διατηρητέο, το οποίο είναι εθνικό μνημείο αρχιτεκτονικής της χώρας. Ένα πανέμορφο κτήριο, είναι κατάλυμα με τέσσερα δωμάτια φτιαγμένα με γούστο. Έχει καφέ και μπορούμε να προσφέρουμε και φαγητό», είχε δηλώσει ο ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή του. Το θέμα, λοιπόν, που τέθηκε είναι τι θα συμβεί με αυτόν.

Στο παρελθόν, το ξενοδοχείο αυτό σταθεί εμπόδιο ανάμεσα στον ίδιο και την πρώτη του σύζυγο, καθώς το είχε διεκδικήσει δικαστικά. Μετά από τις δίκες που πραγματοποιήθηκαν όμως, δεν κατάφερε να κερδίσει κάτι. Ο Αίας Μανθόπουλος, μάλιστα, υποστήριζε ότι το κτήριο αγοράστηκε με χρήματα δικά του και των γονιών του.