«Ας τα βάλουνε και αυτές που την κράζουνε αυτά που φοράει η Δέσποινα Βανδή...» - Η αιχμηρή απάντηση του Κώστα Μαρτάκη για τους επικριτές της τραγουδίστριας

«Είναι λίγο βαρετό αυτό...»

Γιώτα Πεπαρίδη
Youweekly Editor
«Ας τα βάλουνε και αυτές που την κράζουνε αυτά που φοράει η Δέσποινα Βανδή...» - Η αιχμηρή απάντηση του Κώστα Μαρτάκη για τους επικριτές της τραγουδίστριας

Χθες το βράδυ, Πέμπτη 30 Νοεμβρίου, η δημοφιλής τραγουδίστρια της ποπ και ραπ σκηνής, Marseaux, έκανε την παρουσίαση του νέου της άλμπουμ. Ένας από τους επαγγελματίες της ελληνικής μουσικής, που βρέθηκαν εκεί και τίμησαν τη νεαρή ερμηνεύτρια με την παρουσία της ήταν και ο Κώστας Μαρτάκης.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες. Οι δηλώσεις του παρουσιάστηκαν σήμερα, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, από την πρωινή εκπομπή "Happy Day", που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στους επικριτές της Δέσποινας Βανδή, σχετικά με τις ενδυματολογικές της επιλογές (δείτε εδώ φωτογραφίες από τα τελευταία outfit που διάλεξε να φορέσει επί σκηνής).

Το αιχμηρό σχόλιο του Κώστα Μαρτάκη για τις κακεντρεχείς κριτικές για τις ενδυμασίες της Δέσποινας Βανδή

«Ας τα βάλουνε και αυτές που την κράζουνε αυτά που φοράει η Δέσποινα Βανδή, αν μπορούν. Αυτό είναι βαρετό, όλο αυτό. Είμαι ένας άνθρωπος, που όχι επειδή με έχει στηρίξει και την αγαπώ και είναι φίλη μου, αλλά νιώθω είναι σα να έχει ξαναγεννηθεί. Καταλαβαίνω, ότι είναι ευτυχισμένη και περνάει ωραία, οπότε, ποιος είμαι εγώ, για να πω τι θα φορέσει η Δέσποινα Βανδή;», σχολίασε ο αγαπημένος και πολύ δημοφιλής τραγουδιστής στις κάμερες των πρωινών εκπομπών.

Οι δηλώσεις της Άννας Βίσση για στυλιστικές επιλογές της Δέσποινας Βανδή

Η γνωστή και αγαπημένη τραγουδίστρια, Άννα Βίσση, εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο από τους δημοσιογράφους και παραχώρησε μερικές δηλώσεις στην εκπομπή "Super Κατερίνα", η οποία προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Alpha, πρόσφατα (δείτε εδώ πού πήγε και γιατί). Μεταξύ άλλων μίλησε και για τις ενδυματολογικές επιλογές της Δέσποινας Βανδή.

«Πάω να φύγω. Δεν θέλω να μου λέτε για άλλους τραγουδιστές γιατί δεν θέλω ούτε να τους κρίνω ούτε να με κρίνουν. Δεν μου αρέσει να τα λέω αυτά. Να ασχολούμαι με άλλους συναδέλφους δεν θα ήθελα από τη στιγμή που δεν γνωρίζω. Δεν θα με βάλετε σε αυτό το λούκι με τίποτα! Δεν θέλω ονόματα! Δεν θα άλλαζα στίχο από τα τραγούδια μου, τους αλλάζουν στο TikTok και γελάμε», εξήγησε στην κάμερα της εκπομπής η λατρεμένη τραγουδίστρια.