Παντρεύονται σήμερα η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης

Όλες οι λεπτομέρειες!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Εδώ και λίγο καιρό ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τη σχέση της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη, καθώς αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας μετά από επτά χρόνια σχέσης. Αυτό που δεν ήταν γνωστό, ωστόσο, μέχρι σήμερα, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, είναι το γεγονός πως ο γάμος θα λάβει χώρα αυτή την ημέρα, στην Αθήνα.

Όλες οι λεπτομέρειες για τον γάμο της Δήμητρας Ματσούκα και του Πέτρου Κόκκαλη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, το διάσημο ζευγάρι, θα παντρευτεί σε εκκλησία, η οποία έχει ιδιαίτερη σημασία για εκείνους, χωρίς να αποκαλύπτεται, βέβαια, η τοποθεσία, κι αυτό διότι επιθυμούν αυτή η μέρα να είναι ήρεμη, χωρίς φώτα, κάμερες και δημοσιογράφους που θα τους αποσπούν την προσοχή (δείτε εδώ τι δήλωνε η αδερφή της ηθοποιού λίγο πριν).

Οι καλεσμένοι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι 60, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως το βράδυ της ίδιας ημέρας η ηθοποιός παίζει σε παράσταση, στην οποία θα παρευρεθεί κανονικά. Επομένως, το γλέντι θα διαρκέσει μονάχα λίγες ώρες. Άλλωστε θα τελεστεί σε λίγες ώρες (δείτε εδώ τα πρώτα πλάνα από το νυφικό της). Πρώτη καλεσμένη έφτασε η Δούκισσα Νομικού, με τον σύζυγό της, φορώντας ένα κατακόκκινο παλτό.

Δείτε επίσης: Η ρομαντική απόφαση για το γαμήλιο ταξίδι

Η ερωτική εξομολόγησή της πριν το μυστήριο

«Παντρευόμαστε για καθαρά για συναισθηματικούς λόγους! Αυτό τα λέει όλα νομίζω. Είμαστε 7 χρόνια μαζί, εμένα γενικά μου αρέσει το νούμερο αυτό. Είχαμε πει ότι αν φτάσουμε στα 7 χρόνια και είμαστε έτσι καλά, θα γίνει. Για καθαρά συναισθηματικούς λόγους θα γίνει σου απαντάω ξανά. Ήταν μια κοινή απόφαση!

Θα αποφύγω την απάντηση για την ημερομηνία του γάμου, αν μου επιτρέπεις. Θα αποφύγω και την απάντηση για το αν θα είναι πολιτικός ή θρησκευτικός. Δεν θα έχουμε πολλούς καλεσμένους, θα είμαστε λίγοι και καλοί, αυτό μπορώ να στο πω.

Είναι ένας άνθρωπος, που καταρχήν εκτιμώ και εκτιμώ βαθιά. Και βεβαίως είναι ένας άνθρωπος, που όλα αυτά τα χρόνια εξακολουθεί να με γοητεύει από σταθερά και τον αγαπάω, όσο νομίζω, ότι δεν έχω αγαπήσει ποτέ κάποιον», είπε η Δήμητρα Ματσούκα.