«Επειδή ακούω ότι αποχώρησα από τη σειρά και γι’ αυτό σταματάει, είναι...» - Το ξεκαθάρισμα του Σταύρου Ζαλμά για το πρόωρο τέλος του "Έρωτα Φυγά"

«Εγώ είμαι απλώς ένας εργαζόμενος εκεί...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
NDPPHOTO / ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ

Σάλος έχει προκληθεί μετά την είδηση ότι η αγαπημένη σειρά του Open, Έρωτας Φυγάς, θα ολοκληρωθεί πρόωρα στα μέσα του Μαρτίου. Το γεγονός αυτό γνωστοποίησε η εταιρεία παραγωγής στους ηθοποιούς μέσω μαιλ (δείτε εδώ), αφού το κόστος για το κανάλι ήταν δυσβάσταχτο.

Το ξεκαθάρισμα του Σταύρου Ζαλμά για το πρόωρο τέλος του "Έρωτα Φυγά"

Το πρωί της Παρασκευής 1/12, ο Σταύρος Ζαλμάς, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη σειρά, μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη, για την διακοπή της ενώ ξεκαθάρισε ότι οι φήμες που τον ήθελαν να αποχωρεί δεν ισχύουν.

«Εγώ είμαι απλώς ένας εργαζόμενος εκεί. Το γιατί αποφάσισε τώρα το κανάλι να το ανακοινώσει τώρα, δεν μπορώ να σας το πω, δεν έχω ιδέα. Η πληροφόρηση που έχω εγώ είναι αυτό το πράγμα. Ότι στις 10 Φεβρουαρίου θα σταματήσει να προβάλλεται στο Open η σειρά» είπε αρχικά ο Σταύρος Ζαλμάς.

«Το μόνο που θα ήθελα να διευκρινίσω είναι, επειδή ακούω δεξιά αριστερά, ότι εγώ αποχώρησα από τη σειρά και γι’ αυτό σταματάει, είναι παντελώς ψέμα»

«Φυσικά και υπάρχει περίπτωση να πάει η σειρά σε άλλο κανάλι. Μας έχει ανακοινωθεί ότι ο παραγωγός ενόψει αυτής της απόφασης του καναλιού, θα προσπαθήσει να κλείσει συμφωνία με άλλο κανάλι έτσι ώστε να συνεχιστεί αυτή η σειρά, διότι είναι πετυχημένη. Δεν είναι από τις σειρές που κόβονται λόγω αποτυχίας. Το Open το σταματάει για άλλους λόγους, δικούς του. Εγώ θέατρο δεν κάνω φέτος τον χειμώνα, και είναι πολύ νωρίς για να ανακοινώσω κάτι για παρακάτω» είπε.

Δείτε εδώ το βίντεο:

Οι πρώτες δηλώσεις του Σταύρου Σβήγκου

Στην ίδια εκπομπή είχε μιλήσει και ο Σταύρος Σβήγκος: «Εμείς δεν έχουμε επαφή με το κανάλι, εμείς με την εταιρεία παραγωγής μιλάμε, όπως όλοι οι ηθοποιοί στα σίριαλ. Η παραγωγή μιλάει με το κανάλι. Πριν γίνουν αλλαγές στο συγκεκριμένο κανάλι και αναλάβουν κάποιοι άνθρωποι το ψυχαγωγικό κομμάτι του, ήταν σαν σίγουρο ότι θα πάρουμε αυτή την παράταση. Άλλαξε η διοίκηση του καναλιού, άλλαξε ο άνθρωπος ο οποίος διαχειρίζεται την ψυχαγωγία του καναλιού και άλλαξε και αυτό. Δεν το περιμέναμε είναι η αλήθεια. Έγινε... Δεν είναι μόνο οι ηθοποιοί... Μιλάμε για πόσα άτομα μπορεί να δουλεύουν για ένα σίριαλ. Ξαφνικά, από εκεί που είχαμε διαφορετικές πληροφορίες, μένουν στον άσσο. Είναι το πιο στενάχωρο να βλέπεις την απόγνωση στο βλέμμα τους, έτσι κι αλλιώς ζούμε πολύ δύσκολες εποχές, ειδικά οικονομικά, όλα έχουν πάει στο Θεό. Έτσι κι εμείς μένουν λίγο σε μία γωνία, σε μία αναδιοργάνωση των πραγμάτων», είπε αρχικά.

Και συμπλήρωσε: «Είχαμε ανανεώσει τα συμβόλαια με την εταιρεία παραγωγής μέχρι τα τέλη Δεκεμβρίου, το τέλος του '23, κάποιοι μέχρι το τέλος του '23 και κάποιοι μέχρι για το καλοκαίρι του '24, δεν ξέρω για τους υπόλοιπους».

Όταν ρωτήθηκε εάν θεωρεί ότι ήταν αποκλειστικά απόφαση της διεύθυνσης της ψυχαγωγίας, επισήμανε: «Από ότι έχει φτάσει στα αυτιά μου, όλοι θέλαμε να συνεχίσουμε εκτός από αυτό. Το κανάλι δεν έχει πάρει κάποια επίσημη θέση».

Δείτε επίσης την ειρωνική του ανάρτηση μετά την ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έρωτας Φυγάς: O Ιάσονας καταστρέφεται - Σοκ με το άνοιγμα της διαθήκης της Μαργέτας

Έρωτας Φυγάς (4/12): Σημαδεύουν με όπλο τον Μάρκο - Η Αλεξάνδρα εξαφανίζεται από προσώπου γης

Έρωτας Φυγάς: «Είμαστε πάρα πολύ τσαντισμένοι», «Ήξερα, ότι θα συνεχίσω μέχρι τον...» - Η ένταση της Γερμανού και η εξομολόγηση της Πολυχρονίδη για το ''κόψιμο'' της σειράς

«Δύο τρεις ανθρώπους που γνωρίζω, θα τους πάρω μπας και βρω δουλειά» - "Λύγισε" ο Γεράσιμος Γεννατάς στο Γειά σου μετά το πρόωρο τέλος του Έρωτα Φυγά

Έρωτας Φυγάς: «Τελευταία ώρα με μεγάλη φόρα» - Η όλο νόημα ανάρτηση του Αντώνη Καρυστινού για το πρόωρο τέλος που αποφάσισε το OPEN

Πότε ρίχνει αυλαία οριστικά ο «Έρωτας Φυγάς»: Βαρύ το κλίμα στα γυρίσματα - Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες

Έρωτας Φυγας: «Είναι πάρα πολύ άβολο, κύριοι!» - Εξοργισμένη η Πέμη Ζούνη με το Open για το πρόωρο ''κόψιμο'' της σειράς