«Υπάρχει ένας άγραφος νόμος που λέει ότι οι γυναικολόγοι δεν...» - Η αποκάλυψη της Μπέσσυ Αργυράκη για τον σύζυγό της

«Με εκνευρίζει που ο σύζυγός μου πάει και κάνει δουλειές στην κουζίνα»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Υπάρχει ένας άγραφος νόμος που λέει ότι οι γυναικολόγοι δεν...» - Η αποκάλυψη της Μπέσσυ Αργυράκη για τον σύζυγό της

Συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και στον Γιώργο Κρικοριάν, έδωσε το πρωί της Παρασκευής 1/12, η Μπέσυ Αργυράκη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τα παιδικά της χρόνια, την αγάπη της για το τραγούδι αλλά και για τον σύζυγό της (δείτε εδώ ποιος είναι).

Όλα όσα εξομολογήθηκε η Μπέσυ Αργυράκη

«Μισώ το ψέμα. Μπορεί να με βγάλει εκτός εαυτού. Εκνευρίστηκα όταν πήγα στην εταιρεία δίσκων μου και μου είπαν ψέματα ότι το "Έλα ξανά" δεν πούλησε και πολύ και γι’ αυτό δεν πήρα χρυσό δίσκο. Δεν έχω έναν χρυσό δίσκο με το "Μάθημα Σολφέζ", να το βάλω στον τοίχο μου να το δουν τα εγγόνια μου.»

«Εκνευρίζομαι με τις συνταγές από κάποια καλλυντικά και φάρμακα που έχουν τόσο μικρά γράμματα και κανείς δεν μπορεί να τα διαβάσει, ας μην τα γράφουν τότε. Μου τη δίνει όταν χάνω πράγματα. Πήγα να βάλω τα ψηλοτάκουνα παπούτσια μου και βρήκα μόνο το ένα, εκεί πήρα σύγχυση. Είμαι αφηρημένη».

«Ο πατέρας μου ήταν πολύ αυστηρός. Όταν τους είπα ότι θα ασχοληθώ με το τραγούδι η μητέρα μου ενθουσιάστηκε ενώ ο πατέρας μου φοβήθηκε ότι θα αφήσω το διάβασμα. Αυτό έγινε στα 12-13 έτη. Με πηγαινοφέρναν οι γονείς μου. Η ζωή μου ήταν και είναι το τραγούδι. Έλεγα ότι ήθελα να γίνω καρδιολόγος. Φέρνω ευεξία με τα τραγούδια μου» ανέφερε σχετικά με την παιδική της ηλικία και την οικογένεια της (δείτε εδώ τι είπε αποκλειστικά στο YOU)

«Η ζωή χωρίς έρωτα είναι ασπρόμαυρη. Ο έρωτας που ζω τώρα πάλι είναι έρωτας αλλά καταλαγιασμένος, ήρεμος. Καμία σχέση με την φουρτουνιασμένη θάλασσα των πρώτων χρόνων. Αν δεν ερωτοτροπήσεις με το περιβάλλον, με τον προβολέα την ώρα που τραγουδάς, τότε δεν έχεις και επιτυχία. Μπορείς να ερωτοτροπήσεις με μία ωραία μουσική είτε με ένα ωραίο τοπίο» πρόσθεσε.

«Ο σύζυγός μου είναι γυναικόλος άλλά δεν με ξεγέννησε γιατί υπάρχει ένας άγραφος νόμος που λέει ότι οι γυναικολόγοι δεν ξεγενούν τις γυναίκες τους. Γιατί αν γίνει κάτι σίγουρα μπορεί να χάσουν την ψυχραιμία τους. Έχω εκφράσει ζήλια στον σύζυγό μου, γιατί όταν παντρευτήκαμε είχα μία κοιλίτσα μεγάλη, και τότε είχε πολλές γυναίκες γύρω του.»

«Με εκνευρίζει που ο σύζυγός μου πάει και κάνει δουλειές στην κουζίνα. Δεν θέλω να βλέπω τις δουλειές του σπιτιού από άντρες. Όταν μαγειρεύει όμως με διευκολύνει γιατί εγώ δεν μαγειρεύω και πρέπει κάτι να φάμε» είπε μεταξύ άλλων η Μπέσυ Αργυράκη.

Δείτε εδώ το βίντεο: