«Ο καλύτερος...» - Η πρώτη ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη μετά τις κατηγορίες της Ζήνας Κουτσελίνη

Έκανε μια μικρή παύση από τα social media

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Tις τελευταίες ημέρες το όνομα της Μαίρης Συνατσάκη βρέθηκε στο επίκεντρο μετά την δήλωση της Ζήνας Κουτσελίνη για το όνομά της και πιο συγκεκριμένα για όσα είχε πει η Μαίρη και ο Ουγγαρέζος πριν εννιά χρόνια για την κόρη της- δείτε το βίντεο και τις δηλώσεις της.

Από την ημέρα, που ξεκίνησαν οι δηλώσεις για τους - Κουτσελίνη, Ουγγαρέζο και Συνατσάκη - ακούστηκαν πολλές και διαφορετικές απόψεις με τη Μαίρη να κάνει μια μικρή αποχή από το instagram, μη δημοσιεύοντας αναρτήσεις της.

Την Παρασκευή 1/12 ωστόσο, η Συνατσάκη έκανε ένα νέο post με εκείνη και την κόρη της, θέλοντας να ευχηθεί στους φίλους της ''Καλό μήνα'' με έναν πολύ αισιόδοξο τρόπο, αφήνοντας να εννοηθεί, πως κοιτάει μπροστά και στα ευχάριστα, που θα έρθουν.

Η ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη με την κόρη της, Ολίβια

«Ο καλύτερος μήνας του χρόνου • Κατακίτρινα», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη.

Η απάντηση της Συνατσάκη στην Κουτσελίνη

Συνεχίζεται η κόντρα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην Μαίρη Συνατσάκη και την Ζήνα Κουτσελίνη, μετά την κατηγορία της, πως η επιχειρηματίας είχε βρίσει πριν 8 χρόνια την κόρη της, δημόσια στην τηλεόραση.

Η ίδια η Μαίρη απάντησε στην παρουσιάστρια, δηλώνοντας πως σήμερα η τότε συμπεριφορά που αντιμετώπισε το περιστατικό δεν της άρεσε, ωστόσο ουδέποτε έβρισε το παιδί της (δείτε την απάντηση).

Η Ζήνα Κουτσελίνη ωστόσο, έκανε μια νέα κατηγορία απέναντι της, δημοσιεύοντας βίντεο στο οποίο η Μαίρη την κορόιδευε με τους συνεργάτες της για τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει στο πρόσωπο της.

Η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε μέσω της εκπομπής Super Κατερίνα, πως «Δεν έχω να απαντήσω κάτι. Να μπουν και να δουν οι άνθρωποι τα αποσπάσματα και να βγάλουν τα συμπεράσματα τους».