«Θυμηθείτε ποιος σας έχει βρίσει! Είναι πάρα πολύ της μόδας» - Τα "καρφιά" της Μπέττυς Μαγγίρα για την κόντρα Κουτσελίνη & Συνατσάκη

Με το μέρος της νέας μανούλας η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Θυμηθείτε ποιος σας έχει βρίσει! Είναι πάρα πολύ της μόδας» - Τα

Το πρωί του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου η Μπέττυ Μαγγίρα βγήκε στον αέρα του ΑΝΤ1 και της εκπομπής I Love Σου Κου, αφήνοντας τα υπονοούμενά και τα "καρφιά" της για την νέα τηλεοπτική κόντρα που ξέσπασε της προηγούμενες ημέρες ανάμεσα στη Ζήνα Κουτσελίνη και τη Μαίρη Συνατσάκη.

Για όσους δεν θυμούνται, η παρουσιάστρια του STAR κατηγόρησε την Μαίρη Συνατσάκη, αρχικά, για βρισιές προς την ίδια και την κόρη της, Έμμα, και έπειτα, για κοροϊδίες σχετικά με τις πλαστικές της, κάτι για το οποίο η ίδια η επιχειρηματίας δεν είχε σχολιάσει πραγματικά κάτι. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχε κάνει τα καυστικά του σχόλια τότε, πριν από 9 χρόνια περίπου, στον αέρα του Σπάτα Live.

Οι σπόντες της Μπέττυς Μαγγίρα για την κόντρα Κουτσελίνη - Συνατσάκη

Η Μπέττυ Μαγγίρα, λοιπόν, μπαίνοντας στο πλατό, ζήτησε από τους συνεργάτης της να κουβαλήσουν ένα μπαούλο, το χρονοντούλαπο, όπως το αποκάλεσε, φέρνοντας στο προσκήνιο παλαιότερες κόντρες και είπε:

«Για ψάξτε στο χρονοντούλαπο! Όποιος έχει πει κακή κουβέντα για εσάς, με όποιον έχετε τσακωθεί, όποιος σας έχει βρίσει στην τηλεόραση, πρέπει να τα θυμηθούμε και να τα ανακαλύψουμε όλα! Είναι πάρα πολύ της μόδας», είπε αρχικά η παρουσιάστρια και ο Δημήτρης Μακαλιάς, στη συνέχεια, τη ρώτησε για όσους έχουν μιλήσει άσχημα για εκείνη με την ίδια να απαντά: «Ου! Μου την έχει πει ο Μικρούτσικος, ο Βασάλος, ο Φουρθιώτης, ο Light».

Μάλιστα, λίγο αργότερα, δήλωσε για την κόντρα των δύο γυναικών: «Ούτε εμένα μου άρεσε το σχόλιο, αλλά θα μου πεις μία βλακεία στα τόσα χρόνια θα την πεις. Γιατί όμως τα έβαλε με την Μαίρη και όχι με τον Ουγγαρέζο;», με τους συνεργάτες της να επισημαίνουν πως εκείνη την εποχή ήταν κάπως απαραίτητο να λέγονται τέτοια "αστεία" στις εκπομπές, διότι αυτός ήταν ο χαρακτήρας της τηλεόρασης τότε.