«Εντάξει, πάω να φύγω!» - Ξέσπασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Χαμογέλα και Πάλι για τη συμπεριφορά Χρηστίδου, Χατζηθεοδώρου & Σταματόπουλου

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Εντάξει, πάω να φύγω!» - Ξέσπασε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στο Χαμογέλα και Πάλι για τη συμπεριφορά Χρηστίδου, Χατζηθεοδώρου & Σταματόπουλου

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, ο Κωνσταντίνος Βασάλος προσπάθησε να δώσει πάσα για το θέμα που δημιουργήθηκε στο Fame Story με τον Αντώνη Ρέμο και την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, λόγω μίας φούστας που δεν φόρεσε ο Γιάννης (δείτε εδώ αναλυτικά).

Παρόλα αυτά, οι συνεχείς ερωτήσεις των συνεργατών του, τον εκνεύρισαν και ο ίδιος ξέσπασε σε χιουμοριστικό πλαίσιο, απειλώντας πως θα αποχωρήσει εάν συνεχίσουν έτσι. Εκείνοι, ωστόσο, το έκαναν για να τον "πειράξουν", γι' αυτό και η Σίσσυ Χρηστίδου σηκώθηκε αμέσως να τον αγκαλιάσει.

Το ξέσπασμα του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Χαμογέλα και Πάλι

«Τι θα έκανες εσύ στη θέση του Γιάννη;», τον ρώτησε αρχικά η παρουσιάστρια, με τον ίδιο να απαντά: «Δεν είμαι τόσο ακομπλεξάριστος, μάλλον δεν θα το δεχόμουν», και έτσι που πήγε να συνεχίσει, θέλησε να μιλήσει η Βάλια Χατζηθεοδώρου, με τον ίδιο να γίνεται "έξαλλος": «Παιδιά πασάρω ένα βίντεο! Θέλετε να με διακόπτετε; Και στην πάσα να με διακόπτετε; Εντάξει, πάω να φύγω! Έρχεται Γενάρης...», δήλωσε (δείτε εδώ τι απάντησε για την σχέση τους).

Το ξεκαθάρισμα της Σίσσυς Χρηστίδου για την επιστροφή του και το μπάτζετ του Αλεξάνδρου

Η κάμερα της εκπομπής του Breakfast at Star συνάντησε την Σίσσυ Χρηστίδου στο αυτοκίνητό της μετά το τέλος της εκπομπής της στο MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, και η δημοσιογράφος που την περίμενε επίσης εκεί της έκανε μερικές ερωτήσεις.

Η παρουσιάστρια απάντησε για την επιστροφή του Κωνσταντίνου Βασάλου στην ομάδα της εκπομπής, για την σύγκριση που κάνουν πολλοί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου (δείτε εδώ την επική απάντηση του πρώτου γι' αυτό), αλλά και για την Ελένη Βουλγαράκη και το ενδεχόμενο μίας νέας συνεργασίας ανάμεσά τους στο μέλλον.

«Τον Κωνσταντίνο Βασάλο τον καλώ κάθε χρόνο και του λέω "Τι θα γίνει, θα γυρίσεις επιτέλους σπίτι;". Ήθελα πολύ να συμβεί αυτό, βοήθησαν πολλοί παράγοντες στο να γίνει. Δεν είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για το μπάτζετ της εκπομπής, αλλά εγώ και ο Νίκος Κοκλώνης. Δεν θα απαντήσω σε αυτό σοβαρά, γιατί θα πρέπει να βγάλουμε τα συμβόλαια να τα μετρήσουμε. Δεν θέλω να εκθέσω τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, είναι ένα καλό παιδί. Δεν ξέρω γιατί μπήκε σε αυτή τη διαδικασία. Ούτε θέλω να εκθέσω τα προσωπικά τους δεδομένα, ούτε πώς διαμορφώνονται τα μπάτζετ. Προφανώς έγιναν κάποιες ρυθμίσεις και ο Δημήτρης γνωρίζει.

Θα σας πω την αλήθεια όμως, ότι κόψαμε τον μισθό του Παύλου Σταματόπουλου στη μέση και ήρθε ο Κωνσταντίνος. Με τη Βάλια Χατζηθεοδώρου είχαμε κλείσει για την εκπομπή από το καλοκαίρι και το λέγαμε στον Κωνσταντίνο από το καλοκαίρι», είπε αρχικά.

Όσον αφορά στην Ελένη Βουλγαράκη, επισήμανε: «Αν κάτι συμβεί και βρεθεί στον δρόμο, η πόρτα της επιστροφής είναι και για εκείνη ανοιχτή. Χίλιοι καλοί χωράνε!».