«Χεστήκαμε αν είσαι μεγαλύτερη από τον άντρα σου, παραμένεις μπάζο» - Η απόφαση της Ελεονώρας Μελέτη μετά τα κακεντρεχή σχόλια που δέχεται

Έβγαλε πολλά στη φόρα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει πάρει την απόφαση να προσθέσει ένα νέο ρόλο στην επαγγελματική της πορεία, καθώς κάνει το δικό της Podcast μέσα από συνεντεύξεις, που παίρνει ανά δύο εβδομάδες από πρόσωπα, που μιλούν για θέματα ψυχικής υγείας.

Το Σάββατο 2/12 η παρουσιάστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μερικά από τα μηνύματα, που λαμβάνει στους λογαριασμούς της στα social media και χαρακτηρίζονται από τοξικότητα και κακεντρέχεια.

Τα τοξικά σχόλια που δέχεται η Ελεονώρα Μελέτη στα social media

Όπως βλέπουμε, ο κόσμος σχολιάζει τόσο την εξωτερική της εμφάνιση, τις επιλογές της, την ηλικιακή διαφορά με τον σύζυγό της κ.α με την Ελεονώρα Μελέτη να παραπέμπει όλους αυτούς να ακούσουν το νέο της podcast με σκοπό να δουλέψουν με το μέσα τους (δείτε εδώ το περιστατικό με τον σύζυγό της και θαυμάστριες στην παραλία).

Ελεονώρα Μελέτη - social media

Ελεονώρα Μελέτη - Άσχημα σχόλια

Ελεονώρα Μελέτη - Σχόλια

Η καταγγελία της Μελέτη για κακοποιητική συμπεριφορά

«Εμένα από τα σημαντικότερα μηνύματα, που πέρασε η Αντριάνα και θα το επαναλάβω, είναι, ότι δεν θα μπορέσει κανείς, σε κανένα κορίτσι να πει τι μπορεί να γίνει και τι δεν μπορεί να γίνει. Οι περισσότεροι από όλους αυτούς που βλέπετε, έχουν ακούσει κάποια στιγμή ότι "αγάπη μου δεν κάνεις για αυτή τη δουλειά, πήγαινε κάνει κάτι άλλο"», είπε αρχικά η παρουσιάστρια.

«Βεβαίως και μου το έχουν πει και μάλιστα, πασίγνωστη κυρία της τηλεόρασης. Μου είχε πει "στρίψτε δεν κάνετε για τηλεόραση". Και άντρας και γυναίκα μου το έχουν πει», κατέληξε η Μελέτη στο Mega Καλημέρα.

Υπενθυμίζουμε, ότι πριν από λίγο καιρό η παρουσιάστρια είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή "Ελένη", όπου άνοιξε τον ασκό του Αιόλου, και προέβη σε σημαντικές κατηγορίες για ανθρώπους, οι οποίοι την έκαναν να αισθανθεί πολύ άσχημα για τον εαυτό της στα πρώτα της βήματα. Πιο συγκεκριμένα, όταν έκανε την εκπομπή "Πρωινός καφές", έφτασε στο σημείο να διαγνωστεί με ψυχολογική κακοποίηση (δείτε εδώ τι είχε αναφέρει για τα κακά παιδιά τη τηλεόρασης).