«Θέλουμε να το στείλουμε στο Βασίλη...» - Ρίγη συγκίνησης με την αφιέρωση των Πυξ Λαξ στον Καρρά

Το κομμάτι που του αφιέρωσαν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ του Σαββάτου 2/12 στην εκπομπή Σπίτι με το Mega έγινε ένα αφιέρωμα στους Πυξ Λαξ με την αγαπημένη μπάντα να συγκινεί μέσα από παλιές και πιο νέες δημιουργίες, που έχουν αγαπηθεί ιδιαίτερα από το κοινό.

Αντίστοιχα συγκινητικός ήταν ο τρόπος, που ο Φίλιππος Πλιάτσικας και ο Μπάμπης Στόκας επέλεξαν να στείλουν το δικό του μήνυμα στον φίλο και συνάδελφο τους, Βασίλη Καρρά, ο οποίος τελευταία έχει δοκιμαστεί με ένα πρόβλημα υγείας.

Το ''Άσ΄ την να λέει'' ήταν το κομμάτι, που του αφιέρωσαν οι Πυξ Λαξ μιας και η μπάντα το έχει τραγουδήσει πολλές φορές ζωντανά σε συναυλίες με τον Βασίλη Καρρά (δείτε εδώ τη συγκίνηση του Αντώνη Ρέμου για τον Βασίλη Καρρά).

Η αφιέρωση των Πυξ Λαξ στο Βασίλη Καρρά

«Θέλουμε να παίξουμε ένα τραγούδι και να το στείλουμε στο Βασίλη τον Καρρά, καταρχάς αν μας επιτρέπεται και μετά 'ό,τι θέλετε», είπε ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Οι αποκαλύψεις του Βέρτη για ην κατάσταση της υγείας του

«Τον συνάντησα προχθές είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Κάτσαμε μια ωρίτσα παρεούλα. Είδα έναν άνθρωπο που με την δυναμική του μυαλού του θα αποκρούσει τα πάντα», αποκάλυψε ο Νίκος Βέρτης για την συνάντηση τους και την κατάσταση του τραγουδιστή στο Πρωινό.