«Προχωράμε τώρα...» - Η νέα απάντηση της Εύης Βατίδου μετά το "άδειασμα" του Αλέξη Κούγια για την επανασύνδεσή τους

Φαίνεται λίγο πικραμένη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Προχωράμε τώρα...» - Η νέα απάντηση της Εύης Βατίδου μετά το

Η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, συνάντησε την Εύη Βατίδου σε νυχτερινή εκδήλωση και η ίδια στάθηκε μπροστά της για να παραχωρήσει μερικές δηλώσεις. Ο δημοσιογράφος του καναλιού που βρισκόταν επίσης εκεί την ρώτησε για τις δηλώσεις που έκανε η ίδια για την επανασύνδεση με τον Αλέξη Κούγια, αλλά και την απάντηση που έλαβε δημόσια από τον ίδιο.

Πιο συγκεκριμένα, εκείνη ανέφερε ουσιαστικά πως δεν θα της περνούσε αδιάφορο το ενδεχόμενο αυτό (δείτε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις της), ενώ ο πρώην σύζυγός της την "άδειασε" λέγοντας πως τα λόγια της προκαλούν πρόβλημα στη νέα σχέση που έχει, η οποία είναι και υψηλού επιπέδου (δείτε εδώ την ολοκληρωμένη απάντηση).

Η νέα δήλωση της Εύης Βατίδου μετά την απάντηση του Αλέξη Κούγια για την επανασύνδεσή τους

Όταν, λοιπόν, ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου μεταξύ τους, τόνισε: «Νομίζω το ξεκαθάρισε! Προχωράμε τώρα...» και στη συνέχεια απάντησε για την πιθανότητα να βρεθεί σε κάποιο reality show, εξηγώντας πως κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί, διότι φοβάται πως μπορεί να χαθεί η σοβαρότητα και ο σεβασμός.

Η τελευταία της σχέση που "'έπαψε να υπάρχει"

Για την σχέση του με την Εύη Βατίδου μίλησε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Κωνσταντίνου το πρωί της Τρίτης 17/10, στην κάμερα του Happy Day στον Alpha. Το μοντέλο σχολίασε τις δηλώσεις της Βατίδου αναφορικά με το ότι δεν υπήρχε σχέση ανάμεσά τους.

Πριν από μερικό διάστημα, ο ίδιος είχε αναφερθεί στην σχέση του με το πρώην μοντέλο και μάλιστα είχε αποκαλύψει την πρώτη τους γνωριμία. «Με την Εύη Βατίδου, γνωριστήκαμε στο γυμναστήριο την ώρα που έτρεχε στο διάδρομο. Οι γονείς μου, οι φίλοι μου και όλος μου ο κύκλος, ξέρουν από την πρώτη στιγμή για την Εύη» (δείτε εδώ το βίντεο)

Ο Ηλίας Κωνσταντίνου στις σημερινές (17/10) δηλώσεις του απάντησε: «Δεν ξέρω, με άλλον τα είχε; Ήμασταν ζευγάρι. Το έχω αφήσει πίσω μου, δεν κρατάω κακία. Ήταν μια εμπειρία και αυτή. Από όλους τους ανθρώπους έχουμε να πάρουμε κάποιες εμπειρίες στη ζωή μας, καλές ή κακές. Από εκεί και πέρα η ζωή συνεχίζεται. Ήμασταν τέσσερις μήνες μαζί. Όπως όλα τα πράγματα τελειώνουν κάποια στιγμή, έτσι τέλειωσε και αυτό, πάμε παρακάτω. Αν τη δω θα χαιρετηθούμε και θα μιλήσουμε. Αλίμονο, δεν είμαστε και εχθροί. Δεν στενοχωρήθηκα όταν είπε ότι δεν είχαμε σχέση».

Δείτε εδώ το βίντεο: