Ακόμα δεν είδες τίποτα: «Λίγο πριν βγούμε πήγα να λιποθυμήσω!» - Τι συνέβη με τον Κώστα Τσουρό στο πλατό του Mega

Η αποκάλυψη δύο μήνες μετά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ακόμα δεν είδες τίποτα: «Λίγο πριν βγούμε πήγα να λιποθυμήσω!» - Τι συνέβη με τον Κώστα Τσουρό στο πλατό του Mega

Την Κυριακή 3/12 η Κατερίνα Λιόλιου παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα με την τραγουδίστρια να μιλάει σε ζωντανή σύνδεση από τη Θεσσαλονίκη, καθώς έχει ξεκινήσει εμφανίσεις σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης.

Με χαρά η τραγουδίστρια μετέφερε το κλίμα από την πρεμιέρα της δεδομένου ότι πρόκειται για την πρώτη φορά, που η Κατερίνα Λιόλου ηγείται σχήματος στην καριέρα της. Το άγχος, όπως είναι φυσικό για εκείνη ήταν μεγάλος.

Ορμώμενος από την Λιόλου και ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε με τη σειρά του, πως και εκείνος αντίστοιχε είχε ιδιαίτερο άγχος στη φετινή πρεμιέρα του - σε σημείο να λιποθυμήσει - καθώς και εκείνος παρουσιάζει για πρώτη φορά δική του εκπομπή (δείτε εδώ την απόφαση του mega για την εκπομπή του).

Η αποκάλυψη του Κώστα Τσουρού για την πρεμιέρα του στο ''Ακόμα δεν είδες τίποτα''

«Ήμουν χαλαρή, χαρούμενη, που θα ξεκινήσουμε, αλλά χθες πριν ανέβω στη σκηνή είχα άγχος και είχα πεταλούδες σαν να τραγουδάω πρώτη φορά. Και αυτό το έχω πάντα, δε νομίζω, πως θα σταματήσει ποτέ», είπε η Κατερίνα Λιόλιου.

«Λογικό είναι, πόσω μάλλον όταν πλέον είναι η πρώτη φορά, που είσαι πρώτο όνομα, είναι πάνω σου όλο το μαγαζί. Οπότε είναι λογικό να έχεις περισσότερο άγχος, δηλαδή στο λέω και εγώ, που συμπάσχω για φέτος! Καταλαβαίνω, γιατί εγώ στην πρεμιέρα λίγο πριν βγούμε πήγα να λιποθυμήσω. Τα παιδιά εδώ μπορεί να το επιβεβαιώσουν», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Τα πρώτα λόγια του στην πρεμιέρα

Ήταν 13:40 το μεσημέρι του Σαββάτου 23/9, όταν ο Κώστας Τσουρός βγήκε στον αέρα του MEGA και καλωσόρισε για πρώτη φορά τους τηλεθεατές στην ολοκαίνουρια εκπομπή του "Ακόμα δεν είδες τίποτα".

«Είμαι πολύ χαρούμενος, συγκινημένος, έχω τρακ, δεν έχω συνηθίσει να λέω εγώ την πρώτη καλημέρα», είπε αρχικά. Και έπειτα πρόσθεσε: «Συνήθως στις πρεμιέρες λένε πολλά, ξέρετε όμως ότι εγώ δεν θέλω σάλτσες. Σιγά σιγά θα σας δείξουμε τι έχουμε ετοιμάσει για εσάς γιατί δεν δουλεύουμε για εμάς, αλλά για εσάς», είχε πει ο Τσουρός.

Στο πλατό πέρασε πρώτη Νόνη Δούνια ντυμένη στα κόκκινα, ακολούθησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία παραλίγο να δακρύσει, καθώς είναι τρομερά συγκινημένη για το ξεκίνημα αυτό, δηλώνοντας: «Αχ, θα βάλω τα κλάματα», και έπειτα παρουσιάστηκε και ο Πάνος Κατσαρίδης. Τελευταία αγκαλιά έδωσε με την Δέσποινα Τσόκου.

Πρεμιέρα έκανε και η Μπέττυ Μαγγίρα νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας (δείτε εδώ την διαφορετική της έναρξη).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο παρουσιαστής λίγο αργότερα ευχήθηκε καλή επιτυχία και στην παλιά του συνεργάτιδα, Ναταλία Γερμανού, η οποία έχει επίσης πρεμιέρα σε λίγο (δείτε εδώ τις δικές της ευχές).

«Θα ήθελα να πω καλή αρχή στην αγαπημένη μου Ναταλία Γερμανού, εγώ νιώθω ότι θα περπατάμε παράλληλα, καμία αντιπαλότητα μεταξύ μας», είχε πει ο Κώστας Τσουρός.