Η μάξι τουαλέτα της με το ανοιχτό μπούστο, "τρέλανε" δημοσιογράφους & φωτογράφους - Η συγκλονιστική εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη στον 7 μήνα εγκυμοσύνης

Θα μείνει στην ιστορία

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η μάξι τουαλέτα της με το ανοιχτό μπούστο,

Μετά την κυκλοφορία του νέου της video clip, στο οποίο την είδαμε με "καυτά" μαγιό και φουσκωμένη κοιλίτσα, πραγματοποίησε μια ακόμα συγκλονιστική εμφάνιση. Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής 3/12 στην παρουσίαση της νέας κολεξιόν του Βασίλειου Κωστέτσου, με τίτλο «Τhe Divas Couture», που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας. Η κολεξιόν αυτή, ήταν αφιερωμένη στην χρυσή εποχή του Hollywood και συγκεκριμένα στον ασπρόμαυρο κινηματογράφο.

Ο αγαπημένος σχεδιαστής μάλιστα, δημιούργησε μια συγκλονιστική τουαλέτα για την λαμπερή τραγουδίστρια που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της, στον 7ο μήνα κύησης.

Η συγκλονιστική εμφάνιση της Κατερίνας Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη φορούσε μια μάξι τουαλέτα με πολύ ανοιχτό ντεκολτέ που αναδείκνυε το μπούστο της αλλά και την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Αυτή η εμφάνιση σίγουρα θα μείνει στην ιστορία.

Η κάμερα της εκπομπής Happy Day του ALPHA, βρέθηκε στην επίδειξη, με Κατερίνα και Βασίλειο να κάνουν δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

«Το φόρεμα της Κατερίνας Στικούδη το εμπνεύστηκα από την Μύκονο. Το σχεδίασαν για να την εκφράζει και προδιαγραφών του hollywood αντίστοιχο της Κατερίνας», ανέφερε αρχικά μεταξύ άλλων ο αγαπημένος σχεδιαστής που για ακόμη μια φορά "έσκισε" με το ταλέντο του.

Από την άλλη, η τραγουδίστρια μίλησε για τον σύζυγό της, ενώ ρωτήθηκε και για το λόγο που δεν πήγε στην επίδειξη να την δει. «Δεν ζηλεύω τον άντρα μου. Καμία φορά... Τώρα είναι με τους φίλους του βλέπει ποδόσφαιρο», είπε χαρακτηριστικά.

Κατερίνα Στικούδη

To όνομα που θα δώσει στο παιδί της

Η Κατερίνα όταν την Δευτέρας20/11 βρέθηκε στο Madwalk (δείτε σε βίντεο την εμφάνιση της) έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες, απαντώντας σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε για πρώτη φορά το όνομα που θα πάρει ο αγέννητος γιος της.

«Η εγκυμοσύνη κυλάει πολύ ωραία και μου έχει φέρει γούρι. Δεν έχω δει πολλές διαφορές από την πρώτη εγκυμοσύνη», αποκάλυψε αρχικά η τραγουδίστρια.

«Τον γιο μου θα τον ονομάσουμε Νικόλαο από το όνομα του μπαμπά μου», αποκάλυψε!