Μπάγια Αντωνοπούλου: «Με τον Γιώργο Παπαδάκη δεν θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ, ούτε...»

«Αποχώρησα από το MEGA μετά από 4 χρόνια γιατί δεχόμουν...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μπάγια Αντωνοπούλου: «Με τον Γιώργο Παπαδάκη δεν θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ, ούτε...»

Η Μπάγια Αντωνοπούλου άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στην εκπομπή BreakfastStar και παραχώρησε συνέντευξη στον Στέλιο Δρουμαλιά. Η δημοσιογράφος - παρουσιάστρια άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην παραίτηση της από το MEGA έπειτα από 4 χρόνια συνεργασίας, ενώ αποκάλυψε πως δεν θα συνεργαζόταν ξανά με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Η συνέντευξη της Μπάγιας Αντωνοπούλου

«Νέο σπίτι, νέα αρχή. Μετακομίσαμε με τον σύντροφό μου πριν ένα μήνα», αποκάλυψε αρχικά η Μπάγια Αντωνοπούλου δείχνοντας κάποιους χώρους από το σπίτι της.

Όταν ρωτήθηκε για την παραίτηση της από το MEGA, απάντησε και ξεκαθάρισε σχετικά με τα επαγγελματικά της: «Αποχώρησα από το MEGA μετά από 4 χρόνια γιατί δεχόμουν άδικη συμπεριφορά, σε σχέση με αυτό που προσέφερα στον σταθμό. Δεν μιλάω φυσικά για τη διοίκηση. Δεν ισχύει ότι δέχτηκα κάποια πρόταση από το Open και η αλήθεια είναι ότι δεν είναι κάτι που θα το ήθελα. Έχω κάνει πολλά χρόνια φαντάρος στην πρωινή ζώνη, από 20 χρονών και δεν θα ήθελα να επιστρέψω. Θα με ενδιέφερε μια εκπομπή όπως του Τσουρού, αλλά θα ήθελα να είναι πιο κοινωνική».

Με ποιους θα συνεργαζόταν; «Μεταξύ Παπαδάκη, Λιάγκα και Αρναούτογλου θα επέλεγα τον Λιάγκα. Με τον Γρηγόρη από όσο ξέρω δεν κάνει πρωινό τα τελευταία χρόνια. Με τον Γιώργο Παπαδάκη δεν θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ, ούτε εκείνος θα ήθελε», είπε, αφού όπως είναι γνωστό οι σχέσεις τους μετά την αποχώρηση της από τον ΑΝΤ1 ήταν άσχημες.

«Το Survivor Panorama το έχω μετανιώσει γιατί δεν ταίριαζε με αυτό που είμαι εγώ», ανέφερε μετά για τις συνεργασίες που έχει μετανιώσει.

Για το κεφάλαιο οικογένεια, εξομολογήθηκε «Για να κάνεις οικογένεια και παιδί πρέπει να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο. Νομίζω είμαι σε καλό δρόμο».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάγια Αντωνοπούλου - Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της βόμβας στα γραφεία της: «Η Αστυνομία έχει συλλέξει στοιχεία»

Γιώργος Παπαδάκης: «Το μυαλουδάκι λειτουργούσε ως 6-7 χρονών. Δεν της το είπα ποτέ ότι πέθανε!» - Τσακίζει κόκαλα με την αποκάλυψη για την αδερφή του με σύνδρομο Down και τον θάνατο του αδερφού τους

Ισχυρή έκρηξη στο γραφείο της Μπάγιας Αντωνοπούλου: «Ευτυχώς δεν είχαμε θύματα» - Βίντεο ντοκουμέντο

Η αμηχανία και το δολοφονικό βλέμμα: «Ωραία, πες το βρε Μαρία» - Τι συνέβη στο Καλημέρα Ελλάδα με Παπαδάκη & Αναστασοπούλου

Τα πάνω κάτω στον ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Παπαδάκη - Τι συνέβη

Θύελλα αντιδράσεων κατά της Κοινωνίας Ώρα Mega: «Συγγνώμη, αλλά πώς να το πω...» - Η απάντηση της Μπάγιας Αντωνοπούλου

Μπάγια Αντωνοπούλου για Καλημέρα Ελλάδα: «Έχω παρακολουθήσει την Μαρία Αναστασοπούλου, δίπλα στον Γιώργο Παπαδάκη και...»