«Είχαμε γίνει τότε...Είχα φτάσει δεν φαντάζεστε που!» - Το άγνωστο μπλέξιμο της Ελένης Μενεγάκη εξαιτίας του γιου της, Άγγελου Λάτσιου

«Μας είχαν καλέσει από το...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Δευτέρα 4/12 στην εκπομπή Ελένη σχολιάστηκε ένα φαινόμενο, που παρατηρείται να αυξάνεται τελευταία και έχει να κάνει με εφαρμογή, που μετατρέπει φωτογραφίες ανήλικων παιδιών, στην αντίστοιχη, αλλά χωρίς ρούχα.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ελένη Μενεγάκη παρακολουθούσε με μεγάλη σοβαρότητα το θέμα, καθώς στη συνέχεια αποκάλυψε, πως και η ίδια με τη σειρά της είχε ζήσει κάτι αντίστοιχο, με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο (δείτε εδώ τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του) όταν πήγαινε στο γυμνάσιο.

Το περιστατικό, που αναφέρθηκε στην εκπομπή αφορά σε 13χρονους στην περιοχή της Ναυπάκτου, που μετέτρεψαν φωτογραφίες συμμαθητριών και στη συνέχεια της μοίρασαν στο σχολείο. Εν τέλει το ζήτημα πέρασε στα χέρια της δικαιοσύνης.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο

«Θυμάμαι και εγώ, όταν ο γιος μου πήγαινε στην πρώτη γυμνασίου, ένας φίλος του τού είχε πει επειδή δεν είχαν κωδικούς, έλα να φτιάξουμε ένα Instagram μάλλον και μας είχαν καλέσει από το σχολείο, γιατί έμπαινε με τους λάθους κωδικούς και έβριζε άλλα παιδιά με του αλλουνού το Instagram δηλαδή είχαμε γίνει τότε έτσι τότε, μέχρι να τα ξεμπερδέψουμε, δηλαδή είχα φτάσει δεν φαντάζεστε που...», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Ερωτευμένος ξανά ο Άγγελος Λάτσιος

Η σχέση τους συζητήθηκε αρκετά ενώ ο χωρισμός τους έγινε υπό άκρα μυστικότητα. Άγγελος Λάτσιος και Γαία Μερκούρη μετά από σχεδόν δυο χρόνια μαζί αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. Εκείνη, όπως φαίνεται μέσα από τα προφίλ της στα socia media το έχει ρίξει στα επαγγελματικά της (δείτε εδώ την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τον χωρισμό) ενώ εκείνος όντας όχι και τόσο ενεργός - πια - χρήστης, αφήνει ένα μυστήριο να πλανάται γύρω από την προσωπική του ζωή ή μάλλον... πλανιόταν ένα μυστήριο, μέχρι πριν λίγες ώρες που έκανε την πρώτη του ανάρτηση με τη νέα του σύντροφο.

Με αφορμή τον εορτασμό του Χαλοουίν το Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν αρκετά πάρτι και σε ένα από αυτά ήταν κι ο γιος της Ελένης Μενεγάκη με τη νέα του κοπέλα.

Τα στοιχεία αυτής παραμένουν κρυφά, αφού ο Άγγελος όχι μόνο δεν την έκανε tag στο story που ανέβασε μαζί της αλλά της έκρυψε και το πρόσωπο με ένα emoji φιλάκι αφήνοντας την φαντασία όλων να οργιάζει για την ταυτότητά της.

undefined

Instagram

Το μόνο που ξέρουμε, εμείς, βέβαια είναι πως όλα μαθαίνονται με τον καιρό...